Містична оселя

На розі бул. Шевчена – вул. І. Франка існує покинутий будинок під номером “113”. Він давно вже став об’єктом наруги для хуліганів та ночівлею для безхатченків. Місцеві жителі викидають на прибудинкову територію сміття. Поблизу “містичної оселі” – такі ж сусіди з вибитими вікнами та хащами навколо.

Голова суду ігнорує засідання

Голова Черкаського апеляційного суду Володимир Бабенко не прийшов на засідання, де є відповідачем. Розгляд справи відклали ще на тиждень.

Нагадаємо, позивач – суддя Апеляційного суду Черкаської області Сергій Бондаренко заявив про тривалі та систематичні втручання керівництва  в його роботу. Представники громадськості також наводять низку аргументів, що свідчить про неправомірну та непрофесійну роботу пана Бабенка. Детальніше у сюжеті “Антени”.

Новобудову оточили бур’яни

Кількість щойно зведених багатоповерхівок у Черкасах стрімко зростає. Традиційно такі будівництва обносять білим парканом, навколо якого збирається сміття та виростає бур’ян. Забудовники зазвичай про власний дохід, а не про благоустрій прилеглої до огорожі території. Один з таких випадків зафіксували кореспонденти ТК “Антена” на бул. Шевченка.

«Правий сектор»: робінгуди чи розбійники?

Срілянина у Мукачево викликала резонанс не лише в Україні, а й за кордоном. Сусідні країни, такі як Словаччина, посилюють засоби безпеки на кордоні із Закарпаттям. В усіх українських містах розпочались безстрокові  акції протесту збоку “Правого сектору”. Як черкащани розцінюють вчинок представників цієї політичної сили та, звідки взялась зброя за 1800 км від АТО?

Драмтеатр потрібен черкащанам

Нещодавно Черкаси сколихнула жахлива подія – пожежа у драматичному театрі. Нині обласна влада та народні депутати вирішують подальшу долю будівлі, на реконструкцію якої необхідно від 200 до 400 млн. грн. Тож чи потрібен черкащанам драматичний театр?