Михайло Бінусов розірвав договір з «Адідас-Україна» через російське походження компанії

У вівторок, 21 березня біля магазині Адідас та Рібок, розташованих в центрі Черкас знов було гаряче. Орендатори – представники Адідас Україна разом із вже колишнім власником нерухомості Віталієм Дядченко намагалися знов потрапити у приміщення. На цей раз зробивши заяву до поліції, що охорона заважає їм вести торгівлю. Але Михайло Бінусов, який нині володіє нерухомістю пояснив, що відносини з орендарями припинені ще 6 березня.

Нагадаємо, що господарська суперечка триває вже пів року. Колишній власник приміщення Віталій Дядченко намагається повернути його собі під контроль. 2 березня він з приватною охороною фактично захопив приміщення. Із документів на власність – рішення прокурора про передачу йому на відповідальне зберігання об’єкту нерухомості та заборона будь-якого його використання. А вже минулої суботи Михайло Бінусов, в свою чергу, повернув під контроль приміщення і передав його під охорону охоронній компанії Донбас. Передача відбулася без сутичок, бо представники Дядченко просто покинули об’єкт.

Продовження сталося сьогодні. Вочевидь, Віталій Дядченко таки має певний вплив на представників патрульної поліції, яким фактично під нашими камерам передавав телефонну трубку та намагався давати розпорядження. Крім того Бінусов в інтерв’ю Антені розповів про зв’язок Дядченка з головою обласного апеляційного суду Бабенко. На думку Бінусова Бабенко тісно співпрацює з рейдерами Віталія Дядченка.

Черкаська бібліотека відзначає день народження поетичними коктейлями у сутінках

Черкаська книгозбірня відзначає день народження поетичними коктейлями у сутінках. Обласна бібліотека для юнацтва ім. В. Симоненка цьогоріч святкує 40-річний ювілей. Серед запрошених – поети, мистецтвознавці, співаки, краєзнавці та інші пошановувачі книг.

Особливими дарунками відзначилася поетеса – депутат обласної ради Валентина Коваленко. Вона передала бібліотеці книги, кольоровий принтер і ноутбук від обласної влади. Також пообіцяла сприяти книговиданню на Черкащині.

Яскравими виступами порадували вихованці Центру дитячої та юнацької творчості. Вразили композиції під акомпанемент музичних інструментів.

У Черкасах мама трьох дітей створює оптимістичні картини.

 

 

У Черкасах мама трьох дітей створює оптимістичні картини

Персональну виставку художниці Олени Кононченко відкрили у Черкаській школі №8. Жінка займається живописом з дитинства, але за бажанням батьків закінчила медичний коледж. Після отримання диплому творча натура таки взяла гору.

Художниця має псевдонім, що складається з перших букв її імені, чоловіка та дітей і звучить: С. А. Даніель. Жінка намагається зображати на полотні яскраві моменти життя, щоб зробити його оптимістичнішим. Позитивний настрій мисткині схвально оцінили і старшокласники.

На виставці представлено 23 картини, невдовзі колекцію буде розширено масштабними полотнами в рамках підготовки до чергової персональної експозиції. Творчість допомагає Олені долати життєві труднощі та мотивує до розвитку. В подальшому вона планує експериментувати, зокрема, спробувати малювати на тканині.

У Черкаському краєзнавчому музеї триває виставка сучасного мистецтва.

 

Комунальники у середмісті лагодять електромережу

У центрі Черкас на розі бульвару Шевченка та вулиці Смілянської бригада аварійної служби ремонтує електромережу, а саме налаштовують тролейбусну лінію.

Читайте також: “Без боротьби немає перемоги”: як черкаські комуністи мітингували у середмісті.

На бульварі Шевченка навпроти Будинку торгівлі облаштували пішохідний перехід

На бульварі Шевченка, а саме між Будинком торгівлі та торговим центром «Транзит», зробили цивілізоване місце для безпечного переходу пішоходів на інший бік вулиці.

Проте є люди, які не змінюють своїм звичкам і переходять бульвар через дірку у паркані.

Читайте також: Поблизу новобудов на Митниці суцільне бездоріжжя.