Поновлений на посаді міський голова Сміли, дав ексклюзивне інтерв’ю журналістам “Антени”

Олексія Цибка лише учора було поновлено рішенням Верховного суду України на посаді Смілянського міського голови, а вже сьогодні він провів перше сесійне засідання. Після роботи в сесійній залі, Олексій Цибко дав для Антени ексклюзивне інтерв’ю телефоном

Дивіться також: Смілянський міський голова поновився на посаді та провів сесію

Смілянський міський голова поновився на посаді та провів сесію

Олексій Цибко, якому депутати Смілянської міської ради два роки тому на початку березня висловили недовіру, повернувся на посаду міського голови Сміли. Олексій Цибко запропонував депутатському корпусу закопати сокиру війни та об’єднати зусилля задля вирішення проблем міста.Голосування за призначення першого заступника міського голови, затвердження Регламенту роботи Смілянської ради, змін до бюджету поточного року за пропозицією Олексія Цибка перенесли на друге пленарне засідання сесії.

Дивіться також: Олексія Цибка поновили на посаді смілянського міського голови

Весна іде: до наступного тижня не залишиться снігу

Атлантичне тепло надходить на Черкащину і вже в найближчі вихідні в області відчуємо СПРАВЖНЮ ВЕСНУ, денні температури підвищуватимуться до +15..18°. До наступного тижня в регіоні не залишиться снігу, а грунт продовжить відтавати – радує черкащан гідрометцентр.

В нічні години теж прогнозуються хоч і невисокі, проте позитивні температури. Тому автомобілісти зможуть вже за тиждень-півтора перейти на літні шини. Поспішати це робити вже ЗАРАЗ НЕ ВАРТО, адже, на думку експертів, оптимальний час для «перевзування» автомобіля – коли середньодобова температура повітря становитиме 5-6° тепла, коли літні шини стають ефективними при гальмуванні.

У Черкасах перевізник скасував вечірні рейси

Йдеться про маршрути №7 та №22, які обслуговує ПП «Еліт-транс». Отож дістатися до «Лісового» мікрорайону після 22 години стало проблематично.

Серед депутатів розгорілася жвава дискусія. Серед пропозицій: створення чорного списку перевізників, продовження рейсів інших маршрутів або запуск на лінії «нічних» тролейбусів.

Дивіться також: Черкаські перевізники зумовили у місті транспортний колапс. 

На Черкащині стартувала акція «Подаруй паску воїнові»

В усіх куточках області віряни та місцеві жителі збирають паски для передачу в зону АТО. Збір пасок у Черкасах відбуватиметься з 2 по 4 квітня у Свято-Троїцькому соборі, що біля Пагорбу Слави. Після освячення смаколики відправлять воїнам на передову.

Акція уже другий рік поспіль проходить на Черкащині. Минулоріч до неї долучилися багато навчальних закладів та організацій. Тож священнослужителі закликають черкащан не бути байдужими.

Дивіться також: Черкаське духовенство передало великодні дарунки у зону АТО.

Акцію протесту під Черкаської міськрадою влаштували люди, що називають себе комуністами

Акція протесту “Тарифи нас вбивають” проводиться вже не вперше. Головна вимоги учасників акції — зниження тарифів на житлово-побутові послуги.исленною акцію назвати важко. З транспарантами у руках на площі перед міськрадою стояло зо два десятки черкащан поважного віку. Головними спікерами на мітингу були перші особи Комуністичної партії, діяльність якої наразі в Україні заборонено

Дивіться також: Мітинг на Соборній. Черкащани вимагають відставки Юрія Ткаченка