Суд по звинуваченню депутата Рибченко відкладено з причини поганого самопочуття звинуваченого. Напередодні його знов зупинили патрульні в стані сп’яніння за кермом


У Соснівському суді міста Черкаси триває слухання кримінальної справи про побиття ветерана-інваліда депутатом Черкаської обласної ради Олександром Рибченком, яке сталося в лютому 2017 року в Черкасах. Депутат обласної ради затримався на засідання і з’явився лише після наполегливих телефонних дзвінків від власного адвоката та судді. Врешті суд розпочав заслуховувати свідків по справі. –

Врешті суддя змушена була припинити засідання, перенісши його на жовтень у зв’язку з тим, що обвинувачуваному стало зле після нетривалої розмови з одним зі свідків обвинувачення — журналістом “Антени” Валерієм Воротником. Але, як з’ясували наші журналісти, причина поганого самопочуття депутата — вчорашня пиятика. Виявляється, депутата в чергове було зупинено в четвер, 6 вересня за порушення правил дорожнього руху — він ледь не збив на переході пенсіонерку. Поліція виявила, що водій і цього разу перебував за кермом у нетверезому вигляді. Нагадаємо, що Рибченко принаймні кілька разів притягався до відповідальності за водіння автомобілем у нетверезому стані. Врешті питання позбавлення його водійських прав залишається відкритим.

У розпорядження “Антени” потрапив запис інциденту з побиттям інваліда, що скоїв Рибченко в 2017 році. На відео чітко видно, як депутат холоднокровно кілька разів повертається до чоловіка і б’є його, завдаючи ударів навіть лежачому. Черкаська громадськість все ж сподівається на осудний вирок зухвалому хулігану і дуже сподівається, що врешті його позбавлять довічно права водіння автомобіля. Бо такі люди на дорозі несуть смертельну небезпеку.

На Благовісній у Черкасах чергова ДТП

Водій легковика не надав перевагу в русі мікроавтобусу на білоруській реєстрації та скоїв зіткнення.

Дивіться також: На розі Благовісної та Грушевського зіткнулися дві іномарки

Вбитого депутата Черкаської облради Сергія Гуру замінив однопартієць Михайло Козак

Михайло Козак набув статусу депутата обласної ради за партійним списком ВО “Батьківщина” і замінив убитого депутата Сергія Гуру. Ірина Борисенко змінила депутата від ВО “Свобода” Віталія Чміля, який склав повноваження після того, як його спіймали за водінням автівки в нетверезому стані.

 

“У Хацьках спалено капличку московського патріархату” – Ігор Чекаленко

Про це повідомив голова ОТГ Ігор Чекаленко у своєму фейсбуку.

“Напередодні отримання православними України Томоса такі дії створюють соціальну напругу, розпалюють ворожнечу між віруючими та перешкоджають об’єднавчим процесам православних”, – висловив він свою думку.