Черкаси будуть чинити опір: виконком прийняв ще одне рішення про пом’якшення карантинних обмежень

Виконавчий комітет Черкаської міської ради на засіданні 8 травня проголосував за рішення про відновлення роботи об’єктів торгівлі, сфери послуг, міських парків та інших об’єктів на території міста Черкаси.

Читати далі Черкаси будуть чинити опір: виконком прийняв ще одне рішення про пом’якшення карантинних обмежень

З початку травня в області розпочали роботу 13 агропродовольчих ринків

Фахівці територіальних управлінь Держпродспоживслужби щодня перевіряють, чи дотримуються учасники торгівлі санітарно-профілактичних та протиепідемічних заходів.

Читати далі З початку травня в області розпочали роботу 13 агропродовольчих ринків

У Кам’янці відновив роботу агропродовольчий ринок

Станом на 6 травня відновив своє функціонування агропродовольчий ринок з дотриманням карантинних вимог. Фахівцями районного управління Держпродспоживслужби спільно з представниками виконавчого комітету Кам’янської міської ради, поліції провели перевірку по дотриманню та контролю карантинних заходів на території ринку.

Читати далі У Кам’янці відновив роботу агропродовольчий ринок

У Смілі вшанували подвиг визволителів

Представники влади міста і району, ветерани війни та праці біля Меморіалу Слави у міському центральному парку вшанували пам’ять полеглих воїнів у роки Другої світової війни 1939-1945 рр.

Читати далі У Смілі вшанували подвиг визволителів

12-27 травня відбуватимуться гідравлічні випробування НА ВУЛ. Припортова, Героїв Дніпра, Гагаріна, Сержанта Смірнова, Сержанта Жужоми, Новопречистенська

«Черкаська ТЕЦ»  і  КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» з 12 травня по 27 травня 2020 року проводитимуть гідравлічні випробування теплових мереж, які проходять по вулицям: Припортовій, Героїв Дніпра, Гагаріна, Сержанта Смірнова, Сержанта Жужоми, Новопречистенській,  тиском 16  атмосфер.

Читати далі 12-27 травня відбуватимуться гідравлічні випробування НА ВУЛ. Припортова, Героїв Дніпра, Гагаріна, Сержанта Смірнова, Сержанта Жужоми, Новопречистенська

Цьогоріч День пам’яті та примирення минає без масових заходів

Цього року ми всі вимушені відмовитися від традиційних пам’ятних заходів – ходи центральними вулицями міста та покладання квітів до підніжжя Пагорба Слави. На Пагорбі Слави сьогодні господарюють лише комунальники.

Читати далі Цьогоріч День пам’яті та примирення минає без масових заходів

Бак для великогабариту на розі Новопречистенської/Шевченка створює небезпеку для руху транспорту

Сміттєвий бак, розташований на вулиці Новопречистенській у Черкасах, створює перешкоди для транспорту та робить небезпечним його рух. Ситуація не поліпшується, за кілька тижнів бак відвоював ще кілька десятків сантиметрів проїжджої частини.

Читати далі Бак для великогабариту на розі Новопречистенської/Шевченка створює небезпеку для руху транспорту