антена, телекомпанія, реклама, черкаси,

Черкаси будуть чинити опір: виконком прийняв ще одне рішення про пом’якшення карантинних обмежень

Виконавчий комітет Черкаської міської ради на засіданні 8 травня проголосував за рішення про відновлення роботи об’єктів торгівлі, сфери послуг, міських парків та інших об’єктів на території міста Черкаси.

Зокрема, члени міськвиконкому висловилися за відновлення роботи таких об’єктів торгівлі та сфери послуг на території міста Черкаси, за умови дотримання ними санітарних та протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусу:

1. Торгівельного обслуговування населення (в магазинах, зокрема тих, що розташовані у ТРЦ, магазинах з продажу непродовольчих товарів, будівельних матеріалів, електроінструментів, електрообладнання, інших електротоварів, сантехніки, канцелярських товарів, книжкової продукції та меблів тощо).

Дивіться також: ЧЕРКАСИ ПОСЛАБИЛИ КАРАНТИН І ВІДМОВИЛИСЯ СКАСОВУВАТИ СВОЄ РІШЕННЯ

2. Побутового обслуговування населення (перукарень, салонів краси, майстерень з ремонту взуття, одягу, ремонту та встановлення вікон, дверей, воріт, огорож за індивідуальним замовленням, салонів для надання послуг з догляду за домашніми тваринами, салонів ритуальних послуг, проектних організацій, приватних навчальних курсів для дітей, тощо).

3. Ринків, ярмарків з продажу сільськогосподарської продукції та квітів.

4. Літніх майданчиків закладів ресторанного господарства, за умови дотримання відстані між столиками не менше ніж 1,5-2 метри.

5. Дозволити відвідування міських парків, скверів, зон відпочинку, закладів та атракціонів у них, лісопаркових та прибережних зон, спортивних та дитячих майданчиків на відкритому повітрі.

Дивіться також: У ЧЕРКАСАХ – МАСОВІ ПРОТЕСТИ ПІД ГОЛОВНИМ УПРАВЛІННЯМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ. ЛЮДИ ВИМАГАЮТЬ ПОВАГИ ДО КОНСТИТУЦІЇ І НАМАГАЮТЬСЯ ЗАХИСТИТИ ПРАВА МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Суб`єктам господарювання, які відновлюють свою роботу, потрібно забезпечити дотримання усіх встановлених вимог санітарних та протиепідемічних заходів.

Нагадаємо, що днями Черкаський окружний адміністративний суд зупинив дію попереднього рішення виконавчого комітету, задовольнивши заяву позивача – Черкаської обласної державної адміністрації.