Поліція вдерлася в офіс золотоніського виробника дитячого харчування ТОВ ПІІ «Еконія»

ТОВ ПІІ «Еконія» заявляє про виконання поліцією нового злочинного замовлення з боку рейдерів та про штучне переслідування компанії органами державної влади.

Читати далі Поліція вдерлася в офіс золотоніського виробника дитячого харчування ТОВ ПІІ «Еконія»

Анатолій Бондаренко вважає кошторис на ремонт площі поруч із драмтеатром завищеним

Міський голова Черкас заявляє, що в результаті запровадження карантинних заходів Кабміном місто недоотримало близько 120 млн грн. Натомість підтверджує наміри сприяти в ремонті площі перед драматичним театром. Хоча 12 млн грн, передбачених на це в бюджеті, можна було б направити на більш гострі потреби.

Читати далі Анатолій Бондаренко вважає кошторис на ремонт площі поруч із драмтеатром завищеним

Живий ефір. Голова благодійного фонду “Допоможи ближньому. Черкаси” Лідія Дмитренко розповіла про роботу фонду та зміну пріоритетів і напрямків роботи після епідемії

Нагадаємо, благодійний проект «Допоможи ближньому» стартував у Черкасах 7 квітня. Він об’єднав підприємців, волонтерів та представників міської влади, які вирішили на час карантину підтримати малозабезпечених черкасців, забезпечивши їх гарячими обідами.

Читати далі Живий ефір. Голова благодійного фонду “Допоможи ближньому. Черкаси” Лідія Дмитренко розповіла про роботу фонду та зміну пріоритетів і напрямків роботи після епідемії

Представники Нацкорпусу пікетували Придніпровський районний суд Черкас

Причиною стали рішення суддів Романа Демчика і Світлани Позарецької, які відпустили наркоторговців під заставу лише у кількадесят тисяч гривень. Активісти анонсують: акція попереджувальна, і якщо керівництво суду ніяк не відреагує, а такі випадки матимуть місце і далі, – протести ставатимуть дедалі масовішими.

Читати далі Представники Нацкорпусу пікетували Придніпровський районний суд Черкас

Припортовий мікрорайон: Бондаренко планує ремонти міждворових проїздів та тротуарів

У Черкасах тривають ремонти асфальтового покриття міждворових проїздів. Наразі міський голова Анатолій Бондаренко проінспектував перевірку до ремонту у мікрорайоні “Припортовий”.

Читати далі Припортовий мікрорайон: Бондаренко планує ремонти міждворових проїздів та тротуарів

«Черкасиобленерго» не припиняє модернізацію електромереж

ПАТ «Черкасиобленерго» продовжує модернізацію ліній електропередачі та капітальні ремонти устаткування по всій області. Так, лише на Смілянщині цьогоріч планують замінити понад сотню опор. Замість старих дерев’яних конструкцій, які простояли більше пів століття, ставлять нові залізобетонні. Усе – задля безпеки населення, зменшення аварійності та поліпшення надійності електропостачання.

Читати далі «Черкасиобленерго» не припиняє модернізацію електромереж