Депутати не захотіли підтримувати виплату черкаському чиновнику майже 130 тисяч гривень

Чиновник департаменту економіки та розвитку Олександр Барабоха був звільнений за нез’явлення на роботу протягом понад 4 місяців через хвороби — таку можливість дає український КЗпП.

Читати далі Депутати не захотіли підтримувати виплату черкаському чиновнику майже 130 тисяч гривень

Працівник Черкаського водоканалу та директор цього ж підприємства говорять протилежні речі про одну подію — зливання асенізаторських машин у районі «Д»

Під час засідання виконкому міський голова згадав про сюжет про зливання лайна у землю в районі «Д», днями опублікований телеканалом «Антена».

Читати далі Працівник Черкаського водоканалу та директор цього ж підприємства говорять протилежні речі про одну подію — зливання асенізаторських машин у районі «Д»

У Черкасах на сесії міськради зчинився скандал між Бондаренком і Кухарчуком

Дмитро Кухарчук, представник націоналістів, які не потрапили до нової міської ради, звинуватив міського голову в невиконанні обіцянок, корупції і оголосив про створення антимерського руху.

Читати далі У Черкасах на сесії міськради зчинився скандал між Бондаренком і Кухарчуком

Розтрата 292 000 гривень під час ремонту — ДБР повідомило про підозру директору закладу Нацполіції у Черкасах

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Державного бюро розслідувань.

ДБР офіційно не повідомляє назву відомчого дитячого закладу, однак власними каналами «Антена» з’ясувала, що мова може йти про дитячий табір відпочинку.

Читати далі Розтрата 292 000 гривень під час ремонту — ДБР повідомило про підозру директору закладу Нацполіції у Черкасах

У березні 97% молодих батьків Черкащини скористались послугою є-Малятко

У березні майже 3200 батьків зареєстрували народження дитини через «єМалятко» у відділах ДРАЦС Києва, Київщини та Черкащини. Найпопулярніша послуга виявилась у Черкаській області — нею скористались 97% батьків новонароджених малюків регіону.

Читати далі У березні 97% молодих батьків Черкащини скористались послугою є-Малятко

Опалювальний сезон у Черкасах офіційно завершуватимуть 12 квітня

Тепло відключатимуть у житлових будинках. Натомість у будівлях соціальної інфраструктури (у дитячих садочках, школах та лікарнях) подачу опалення призупинятимуть за індивідуальними заявками закладів теплопостачальним організаціям. 

Читати далі Опалювальний сезон у Черкасах офіційно завершуватимуть 12 квітня