Із 20 вересня в Україну заходить перший справжній холод — вдень лише +7+13°С. Потепліє ближче до вихідних

Циклон поступово відступатиме, за ним втягуватиметься північними та північно-західними вітрами холодне повітря.

Читати далі Із 20 вересня в Україну заходить перший справжній холод — вдень лише +7+13°С. Потепліє ближче до вихідних

У Смілі відкрили мотузковий парк

17 вересня у Смілі урочисто відкрили мотузковий парк. Нова спортивна локація, місце для якої обрали у затінку дерев центрального міського парку культури і відпочинку, стала першим подарунком для юних смілян до Дня міста.

Читати далі У Смілі відкрили мотузковий парк

До Дня міста рятувальники влаштували у Долині троянд пожежно-рятувальне містечко

Працівники ДСНС облаштували зону, де дітки могли користуватися пожежним рукавом, побути водіями швидкої, рятувальної та пожежної машин, полазити по канату, пошукати міни, зробити масаж серця та багато іншого.

Читати далі До Дня міста рятувальники влаштували у Долині троянд пожежно-рятувальне містечко

Напередодні святкування Дня народження міста Черкаси журналісти склали список серйозних і не дуже запитань і вирішили поставити їх депутатам міськради, аби дізнатися, наскільки добре вони знають місто

Напередодні святкування Дня народження міста Черкаси журналісти склали список серйозних і не дуже запитань і вирішили поставити їх депутатам міської ради, аби дізнатися, наскільки добре вони знають місто, інтереси якого вони представляють у раді, і чи розпізнають фейкову інформацію серед правдивої.

Читати далі Напередодні святкування Дня народження міста Черкаси журналісти склали список серйозних і не дуже запитань і вирішили поставити їх депутатам міськради, аби дізнатися, наскільки добре вони знають місто