У Смілі відкрили мотузковий парк

17 вересня у Смілі урочисто відкрили мотузковий парк. Нова спортивна локація, місце для якої обрали у затінку дерев центрального міського парку культури і відпочинку, стала першим подарунком для юних смілян до Дня міста.

Новий сучасний мотузковий парк з’явився у Смілі за сприяння і фінансовій підтримці провідного агрохолдингу «Миронівський хлібопродукт», що допомагає реалізовувати соціальні ініціативи кращих учителів України. Цей проект –мрія вчительки англійської мови, учасниці міжнародного конкурсу Global Teacher Prize Ukraine Наталії Голоднюк.

Голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко, котра стала головним комунікатором у цій справі, також цього дня розділила радість зі смілянами і урочисто разом з міським головою перерізала стрічку.

Спортивний мотузковий розважальний комплекс для дітей і дорослих , ретельно продуманий, з надійною страховкою, вивіреним дизайном і чіткою логістикою. Його виготовили спеціалісти компанії «Тропа».

Майстер-клас з різноманітних активностей, які можна виконувати у мотузковому парку, показали вихованці вчителя фізкультури школи №3-колегіуму, майстра спорту Олени Єгорової. Перевірив на міцність спортивні елементи і особисто міський голова Сергій Ананко.

В Америці і Європі подібні парки спортивних атракціонів давно завоювали велику популярність. А відтепер можливість активного відпочинку та розваг у мотузковому парку з’явилася і в Смілі.