«Не купуйте хліба, вкраденого в України»

На тлі вивезення окупантами з Херсонщини та інших регіонів України пшениці, овочів, іншої продукції та сільськогосподарської техніки до росії доволі актуальною є «Відозва Вищої Ради української еміграції», яка зберігається в архіві розвідки. Вона є ще одним ствердженням того, що політика московії як сьогодні, так і в минулі часи була такою самою у ставленні до України – загарбницькою, мародерською, варварською.

Читати далі «Не купуйте хліба, вкраденого в України»

На Черкащині СБУ викрила ділка, який привласнив і продавав військову амуніцію, призначену для ЗСУ

За даними слідства, злочинну схему з продажу військової амуніції та спорядження організував колишній військовий, мешканець Умані. Ці категорії товарів виготовлялися на українських підприємствах виключно для потреб ЗСУ і були «не для продажу».

Читати далі На Черкащині СБУ викрила ділка, який привласнив і продавав військову амуніцію, призначену для ЗСУ

Влада у багатьох регіонах росії закуповує сотні могил для громадян, чиї похорони не можуть сплатити сім’ї

Закупівель такого масштабу в минулі роки не було. На порталі держзакупівель рф у травні з’явилося багато лотів на організацію поховань у різних містах. Як правило, могили закуповують для людей без родичів або незахищених соціальних груп, при цьому кількість могил аномально велика.

Читати далі Влада у багатьох регіонах росії закуповує сотні могил для громадян, чиї похорони не можуть сплатити сім’ї

Вперше окупаційна влада відверто призначила на “керівну посаду” на окупованих територіях людину з росії

Московія призначила нового гауляйтера на окупованій Донеччині. Новим керівником так званого “уряду днр” став росіянин Віталій Хоценко. ЧиПушилін навіть “укази” видав, окрім Хоценка ще декілька виродків отримали “посади”.

Читати далі Вперше окупаційна влада відверто призначила на “керівну посаду” на окупованих територіях людину з росії