Днями черкаська «Батьківщина» представить свою команду

Про повну готовність до передвиборчих перегонів повідомив головний батьківщинівець області Анатолій Бондаренко. Він анонсував представлення своєї команди та розкрив частину пріоритетних положень програми. Серед пріоритетних завдань – наведення порядку у місті та області.

Ми представляємо якісно оновлений склад нової «Батьківщини», яка сьогодні має конкретний план дій, як по місту, так і по області. Ми готові запропонувати чіткий план дій на 2 роки. Нам не потрібно 8 чи 10 років, як нашим попередникам, ми готові протягом року показати конкретні результати, наприклад, в асфальтуванні доріг, ремонті підʼїздів, облаштуванні прибудинкової території, наведенні простого елементарного порядку в місті Черкаси. Девіз нашої кампанії: порядок, справедливість, Батьківщина.Ми відкриті для виборців, готові оприлюднити списки наших кандидатів, які пройшли громадське обговорення, – зазначив голова обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.

У його оновленій команді – відомі медики, вчителі, підприємці, діячі в галузі народного мистецтва і культури. Списки будуть оприлюднені незабаром.