Про повну готовність до передвиборчих перегонів повідомив головний батьківщинівець області Анатолій Бондаренко. Він анонсував представлення своєї команди та розкрив частину пріоритетних положень програми. Серед пріоритетних завдань – наведення порядку у місті та області.

Ми представляємо якісно оновлений склад нової «Батьківщини», яка сьогодні має конкретний план дій, як по місту, так і по області. Ми готові запропонувати чіткий план дій на 2 роки. Нам не потрібно 8 чи 10 років, як нашим попередникам, ми готові протягом року показати конкретні результати, наприклад, в асфальтуванні доріг, ремонті підʼїздів, облаштуванні прибудинкової території, наведенні простого елементарного порядку в місті Черкаси. Девіз нашої кампанії: порядок, справедливість, Батьківщина.Ми відкриті для виборців, готові оприлюднити списки наших кандидатів, які пройшли громадське обговорення, – зазначив голова обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.

У його оновленій команді – відомі медики, вчителі, підприємці, діячі в галузі народного мистецтва і культури. Списки будуть оприлюднені незабаром.

Від Editor