Якими бачать цінності сучасної молоді смілянські школярі

За ініціативи Смілянського міського управлінням освіти, молоді та спорту у січні – лютому 2019 року в школах міста триває фестиваль соціально-психологічних відеороликів. Їх об’єднує тема –  «Цінності сучасної молоді». Свої відеороботи  вже створили 9-ть навчальних закладів

Діти до висвітлення обраних тем підійшли всі по різному. Це і не дивно. Адже кожен сприймає життя по-своєму. Хтось підіймав проблемні теми наркоманії, булінгуа хтось навпаки бив закликом до позитивного погляду на світ і все , що оточує.

Створені ролики – це результат дитячої праці разом із старшими наставниками.  Не менш важливим був і процес , що залишився за кадром. Адже діти розмірковували, творили, аналізували і врешті-решт робили висновки. І самі сформулювали, що є цінним для сучасної молоді і , можливо, юних глядачів цих відеоробіт переконають у позитивному погляді на світ.

Тож якими ж бачать «Цінності сучасної молоді» смілянські школярі, хочемо показати і вам, наші глядачі. Декілька робіт учасників фестивалю далі.

Дивіться також: Шаховий турнір гостинно прийняли на «Сміламаш»