У Смілянському коледжі харчових технологій відбувся випуск молодших спеціалістів

Хвилююче, надзвичайно щире і разом з тим урочисте свято відбулося у житті Смілянського коледжу харчових технологій Національного університету харчових технологій. Випуск молодших спеціалістів провели вже традиційно на головній сцені Сміли, у міському будинку культури.

Свято розпочалося з урочистого привітання Заслуженого працівника освіти України, кандидата технічних наук, директора коледжу Олександра Хоменка.

Позаду вже навчальні заняття, пройшов напружений та відповідальний період – захист дипломних проектів. Завдяки творчій та наполегливій праці всього педагогічного колективу, підтримці батьків студенти навчання завершили. Загалом цьогоріч дипломи вручили 117 випускнику денної форми навчання.

Гордістю коледжу є 15 найкращих  випускників. Вони отримали дипломи з відзнакою та грамоти за відмінне навчання. Групи різних спеціальностей по черзі підіймались на сцену. Вже тепер колишнім студентам коледжу під бурхливі оплески залу вручили дипломи молодших спеціалістів. Для їх батьків пролунали слова подяки за виховання таких дітей. Самі випускники запевняють, про роки проведені у коледжі будуть пам’ятати завжди.

Випускний бал – це не менш хвилююча мить і класних керівників груп, які отримують дипломи. Адже за ці роки на їх очах розгублені підлітки стали молодими людьми, що вже знають чого прагнуть у дорослому житті.

Слова подяки випускники у святкову мить зичили і своїм найріднішим людям – батькам.

Двом випускникам закладу за особливі досягнення у розвитку молодіжної політики були  вручені грамоти управління освіти Смілянської міськради.

Традиційно під час випускного балу відбулося відзначення творчих та активних особистостей.

Із зірковими статуетками в руках ці хлопці  від імені всіх випускників подякували викладачам коледжу за міцні знання, теплоту сердець і розуміння. Відтепер більше сотні  молодших спеціалістів будуть гідно нести звання випускника СКХТ НУХТ, прославляючи рідну аlma mater корисними справами.

Дивіться також: Замість чагарників – чудова зона відпочинку: у Смілі видозмінили зону відпочинку біля Графського озера