У Малій Яблунівці відбулося новорічно-різдвяне свято

Святково вбрана новорічна ялинка, усміхнені люди…12 січня в клубі Малої Яблунівки місцеві жителі зібралися, аби разом, однією великою родиною  відзначити новорічно-різдвяні свята. Розпочали зустріч з приємних моментів.

Олег Трушкевич наголосив, що наприкінці минулого року задля розвитку даного мікрорайону і його громади довелося докласти чимало зусиль, та нині є чим пишатися, адже Мала Яблунівка в новому 2020-му році має чималі перспективи розвитку.

Радість приємних новин доповнили солодкі подарунки від меценатів. Їх дітворі вручив Дід Мороз.

Цікавою стала і новорічна вистава  «Вечори на хуторі поблизу Диканьки», яку артисти переробили на сучасний лад. Як і годиться, з піснями та танцями…

Серед традиційних героїв були чорт,  закохані Вакула з Оксаною, Солоха, піп. Проте цього року згадували низький курс долара та євро. Не обійшлося і без народних українських жартів.

Багато з присутніх фільмували виставу на телефони. А коли на сцені збирався вокальний колектив, глядачі у залі аплодували і підспівували. Тож свято вдалося на славу, залишивши в пам’яті його учасників чудові спогади, а на сторінках соцмереж яскраві фотосвітлини.