Євроклуб «Ми – разом!» розширює кордони для смілянських ліцеїстів

Євроклубу  «Ми – разом!» незабаром виповниться вже десять років. Це цікаве об’єднання народилось ще на базі Смілянського природничо-математичному ліцеї. Тепер динамічно працює і після злиття двох навчальних закладів у школу-ліцей «Лідер».

Члени клубу цікавляться усім, що стосується історії і традицій країн, які входять до Євросоюзу. Це окрема організована структура. Працює на основі статуту, мають  власного президента.

Євроклуб- це можливість покращити свої навички у спілкуванні із однолітками з інших країн світу, участь у міжнародних проектах та розвиток інноваційного мислення. Учасники Євроклубу беруть участь у міжнародних проектах платформи eTwinning.

Члени ліцейного Євроклубу вже сьомий рік є учасниками Німецько-Польського-Українського учнівського обміну. У квітні 2018року у стінах «Лідеру»  приймали польську і німецьку делегації. Мають школи –побратими у цих європейських країнах. Тож і ліцеїсти є частими гостями у своїх закордонних однолітків.

Смілянський ліцей «Лідер» постійно бере участь у різного роду міжнародних проектах. І саме учасники Євроклубу  зазвичай на них достойно представляють честь не лише міста чи рідного навчального закладу, а й всієї країни.

Євроклуб постійно бере участь у ряді проектів, ініціює створення нових та шукає цікаві форми роботи. Сучасна молодь направляє свої сили та бажання на отримання нових знань  про країни Європи та приємних вражень від подорожей ними.