Станіслав Коломієць

Конфлікт на виконкомі: Коломієць звинувачує Бордунос у лобіюванні приватного бізнесу

На засіданні виконкому, яке відбулося 18 лютого 2020 року, під час обговорення одного з питань несподівано сталася суперечка між керівником Управління інспектування ЧМР Станіславом Коломійцем та заступницею міського голови Черкас Людмилою Бордунос.

Остання намагалася розповісти керівнику управління, як він має очищати вулиці міста від стихійної торгівлі, на що Коломієць зауважив, що сама пані Людмила лобіює інтереси приватного бізнесу.

За кілька годин після завершення засідання Станіслав Коломієць розповів у студії телеканалу “Антена” про те, що, на його думку, Людмила Бордунос лобіює інтереси приватного бізнесу, а саме “Нової якості”, примушуючи головного інспектора міста не помічати погану якість прибирання прибудинкових територій. Мовляв, із часом Бортник навчиться все робити добре.

Дивіться також: #PS: СТУКАЧЕСТВО ЧИ ГРОМАДЯНСЬКИЙ ОБОВ’ЯЗОК? ЧЕРКАЩАНАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ІДЕЯ ПОВІДОМЛЯТИ ПРО ПОРУШЕННЯ СУСІДІВ

Станіслав Коломієць обурений фактом втручання в свою роботу та вважає подібні вказівки незаконними, дії заступників міського голови називає лобіюванням приватного бізнесу.