У Черкасах відбулась «Битва стартапів»

Вперше у Черкасах відбулась «Битва стартапів». Це унікальна можливість для молодих підприємців презентувати власний продукт, отримати досвід та поради колег, а також знайти власного інвестора. В свою чергу, для інвесторів це – можливість відшукати хорошу ідею для капіталовкладення.

Загалом програма заходу складалася з двох блоків: підприємницького та інвесторського. Під час першого блоку вже успішні та досвідчені експерти діляться своїм досвідом з молодими колегами, дають поради та розповідають про тенденції ринку інвестування.

У другому блоці стартапери повинні презентувати свою ідею власникам та представникам провідних компаній України, а також керівникам інкубаційних програм. Кожна презентація розрахована на 6 хвилин, 3 з яких відведені для, власне, ознайомлення присутніх з ідеєю, інші 3 – питання від експертів та гостей заходу.

Переможцями «Битви стартапів» стали 3 проекти, серед них програма для батьківського контролю та управління екранним часом, автором якої став британський програміст, що мешкає у Черкасах уже протягом 6 років. Додаток «Kidslox» дозволяє батькам відстежувати та контролювати доступ дітей до інтернет-контенту.

У Дніпрі знайшли машину з двома тілами.