Розпочато демонтаж незаконної побудови на пляжі, який півроку тому виявили журналісти “Антени”

Скандальний об’єкт, розташований на березі Дніпра в центральній частині міста, почали демонтувати. Відповідне рішення було прийнято нещодавно виконкомом Черкаської міської ради на одному зі своїх засідань. Знесення незаконної споруди доручено відділу інспектування Черкаської міської ради.

На момент проведення зйомок, а саме на 11 годину ранку п’ятниці, роботи з демонтажу щойно розпочалися. Проведенню робіт ніхто не перешкоджав. Але за наявною інформацією, ймовірно, що представник фактичного власника будівлі може здійснити фізичний тиск на робітників, що виконують рішення про демонтаж об’єкту. Тому Олександр Давиденко має наміри при першій загрозі звернутися до патрульної поліції. Коли роботи дійдуть до стадії відкриття будівлі, буде також викликана поліція. В її присутності буде складено опис наявного в приміщенні майна, що буде передане на відповідальне зберігання.

Чиновники уникають відповіді на запитання, кому належить цей об’єкт, який протягом тривалого часу спокійно стояв на міському пляжі і використовувався певними особами для відпочинку та, на думку наших джерел, для бази браконьєрів, що займаються підводним ловом риби.
Але телеканал “Антена” ще півроку тому ретельно дослідив ситуацію і в ході журналістського розслідування з’ясував, що офіційно цей будиночок належить одній громадській організації з доволі сумнівною ідеологією. Ми повторюємо наш сюжет.