З 20 по 23 липня поблизу Тернополя відбудеться 5-ий ювілейний фестиваль «Файне Місто» 2017

Найяскравіша музична пригода літа – фестиваль «Файне Місто» святкує 5 років.

З 20 по 23 липня поблизу Тернополя (на території іподрому) пройде 5-ий ювілейний фестиваль «Файне Місто» 2017, який з року в рік вражає все більшу кількість відвідувачів своїми масштабами. Під відкритим небом одразу на 6-ти сценах перед гостями фестивалю свої шоу презентують  вітчизняні та іноземні артисти, а також хедлайнери світового масштабу.

Guano Apes – легендарний німецький гурт, на чолі з епатажною фронтвумен Сандрою Насіч та Poets of the Fall – фінські рокери, які заполонили мільйони сердець своїми романтичними хітами вже стали справжнім подарунком для фестивальників усієї країни. Загалом  фестиваль з днем народження привітають більше 100 артистів, які працюють у різних напрямках та жанрах: Korpiklaani, Eskimo Callboy, Zardonic, Betraying the Martyrs, Annisokay, Брати Гадюкіни, Друга Ріка, Антитіла, ТНМК, BRUTTO (з акустичною програмою), Bloom Twins, On-The-Go, I am waiting for you last summer, Один в Каное, Jinjer, Detach та багато інших.

«Файне Місто» – єдиний український фестиваль, що входить в асоціацію європейських фестивалів і займає передові місця в списку кращих літніх оупен-ейрів країни, на який з нетерпінням очікують цілий рік тисячі фестивальників.

Протягом чотирьох днів минулий фестиваль щодня відвідувало більше 10000 відвідувачів. Цього року цей показник має всі шанси збільшитись вдвічі, адже цьому сприяє нова територія івенту, яка тепер розташована на 15-ти гектарах тернопільського іподрому, оточена деревами та зі ставком неподалік. Загалом  фестивальна локація максимально підготовлена для комфортного перебування гостей на фестивалі: транспортна розв’язка, налагоджена фестивальна інфраструктура та величезна територія з наметовим містечком, фудкортами, душовими кабінами, пунктами підзарядки телефонів, біотуалетами, камерами зберігання, парковкою та іншими зручностями зроблять відпочинок якісним та незабутнім.

Окрім концертної програми, відвідувачів вже традиційно очікують різноманітні розважальні локації: спортивні зони, арт зона, салон краси, велопрокат, кінопокази, літературна зона, лекторії, вуличні театри, дитяча зона, ігрова зона, атракціони, караоке, майстер класи, екскурсії  та інші приємності.

Фестиваль «Файне Місто» традиційно пройде під гаслом «ТЕРИТОРІЯ ВІЛЬНИХ ЛЮДЕЙ», так як головна мета організаторів – побудувати місто, в якому кожен з відвідувачів хоч і на кілька днів, але зможе відчути енергію свободи, шалений драйв життя, отримати незабутні спогади, знайти нових друзів та поповнити свій інстаграм сотнями прикольних селфі 😉

Плануй свій літній відпочинок вже зараз!  «Файне Місто» –  це час насолоджуватись життям на територій вільних людей.