Черкаський депутат-свободівець боїться відповісти за свої слова?

Представник редакції «Антени» Оксана Горецька під час чергової сесії з трибуни звернулася до депутата Антона Ведули, що представляє у міській раді «Свободу», з вимогою спростувати недостовірну інформацію або надати документальне підтвердження озвучених ним під час минулої сесії фактів.

Нагадаємо, тоді Антон Ведула звернувся до прокуратури, аби та стягла з редакції начебто заборговані 240 тисяч гривень, а також до виконавчої служби, аби та виконала якесь рішення суду і виселила редакцію із займаного приміщення. Депутат проявив малодушність і слабкість, відмовившись узяти звернення, хоча робота депутата полягає в тому числі і в роботі зі зверненнями громадян.

Схоже, молодий чоловік злякався відповідальності за свої слова і таким чином сподівається уникнути відповідальності. Можливо, через недосвідченість хлопця банально використали як рупор для озвучування завідомо неправдивої інформації, але, як-то кажуть, незнання законів не звільняє від відповідальності, і «Антена» планує позиватися до Антона Ведули з вимогою публічного спростування поданої ним недостовірної інформації і дуже шкодує, що місцева «Свобода» ганьбить ідеї правого руху і використовує трибуну для розборок з неугодними черкаській мафії ЗМІ.

Разом із тим, якщо депутати від фракції «Свобода» у міській раді так сильно переймаються наповненням міського бюджету, тоді їм слід звернути увагу на факти нераціонального розпоряджання комунальною нерухомістю, один із яких наразі досліджують журналісти «Антени».

«Перебдєлі?»: журналісти «Антени» перевірили військових на пильність.