У Черкасах не помирились комуністи і свободівці

Попри заборону Комуністичної партії України, її представники організували мітинг проти підвищення тарифів під стінами міськради. На захід прийшло близько сотні пенсіонерів. Вони демонстрували транспаранти та роздавали перехожим листівки з відомою назвою «Буревестник». Більшість учасників акції не зізнавалися, яку організацію представляють, поки не осмілився поводир пенсіонерів екс-депутат облради Віктор Роєнко. Він розповів про мету заходу, підтвердив, що його організували комуністи та зізнався, що публічно не святкує день народження Леніна.

На зухвалі дії комуністів відреагували місцеві свободівці. Зокрема, депутат облради Юрій Ботнар поцікавився партійною пресою опонентів, через що наразився на агресію з боку пенсіонерів. В ситуацію втрутились правоохоронці.

Після суперечок присутні таки розпочали запланований захід, до слова запросили й міського голову Анатолія Бондаренка. Він запевнив, що не допустить підвищення тарифів у Черкасах, а також запросив присутніх записатися до нього на особистий прийом, а не влаштовувати шоу для преси.

ком1 ком2 ком4 ком5