Комунальники успішно впорались із черговою негодою у Черкасах

Комунальники успішно впорались із черговою негодою у Черкасах. Про це в коментарі «Антені» повідомив начальник управління вуличної інфраструктури Сергій Отрешко. Озброївшись дощовиком та гумовими черевиками він власноруч разом з працівниками «ЧЕЛУАШ» очищав ливнівки від опалого листя.

 

Роботи по відновленню Черкаського театру зупинилися – О. Гуменний

Олександр Гумений повідомив про зупинення робіт з відновленню погорілого черкаського театру. Металеві ферми для перекриття не відповідають розмірам, а фірма, якій управління капітального будівництва ОДА без тендеру доручило проведення робіт, не має навіть будівельної техніки.
Актори театру знов б’ють на сполах.

Черкаський драмтеатр заливає дощем

На репетиції під зливою усіх бажаючих запросив актор театру Олександр Гуменний. Наразі у репетиційній залі – глибокі калюжі, творчий колектив має працювати над підготовкою вистав саме у таких умовах. До осені дах над будівлею театру так і не збудували, лише встановили металевий каркас. Чи встигнуть накрити театр до зими – невідомо.

Черкаси накрив середземноморський циклон

На Черкащині 13 жовтня очікуються складні погодні умови: сильний вітер 17-22 м/с, дощ, вночі – сильний. Температура повітря впродовж доби 1-6 тепла. У День Покрови та Українського козацтва температура повітря вночі знизиться до 2º морозу – 3º тепла, місцями випадатиме невеликий дощ, подекуди з мокрим снігом.

Міський голова привітав черкаську поліцію з Днем захисника України

Від імені Черкаської міськради та виконавчого комітету Анатолій Бондаренко вручив поліцейським подяки та цінні подарунки. Цього року міська влада вже спрямувала на зміцнення поліції 500 тис. грн. і надалі буде підтримувати правоохоронців.