Міський голова Львова завітав до Черкас

Андрій Садовий з робочим візитом відвідав Черкаси. У міській раді його зустрів міський голова Анатолій Бондаренко. Голови міст обмінялися подарунками. Садовий отримав на згадку про Черкаси вишиваний рушник, а сам натомість презентував книгу та пакуночок кави по-львівськи. Пан Садовий зазначив,що проблеми, які існують у містах Черкаси та Лівів у більшості однакові. Це громадський транспорт та інфраструктура.

Дивіться також: Анатолій Бондаренко і Андрій Садовий пили в Черкасах каву по львівськи

Анатолій Бондаренко і Андрій Садовий пили в Черкасах каву по-львівськи

Під час прогулянки Черкасами міські голови завітали до кав’ярні, аби невимушено поспілкуватися

Дивіться також: Нові світильники встановили в одному із черкаських скверів

Нові світильники встановили в одному із черкаських скверів

Працівники КП “Міськсвітло” завершили реконструкцію скверу біля будинку Смілянська 1. Замість старих та понівечених світильників “Старий Львів” було встановлено світильники “Опал” з LED-лампами по 13 Вт. Повідомляють у прес-службі КП. “Всі роботи та матеріали були виконані за власні кошти підприємства”- прокоментував заступник директора Павло Собко.

Дивіться також: В Черкасах замінюють мережі вуличного освітлення.

 

На Черкащині піймали браконьєра-рецидивіста

Рибалка «дядя Вова» вже 27 разів притягався до відповідальності за грубе порушення правил рибальства. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив начальник Черкаського рибоохоронного патруля Віктор Іванько. Порушник без підказок правоохоронців перераховує рибу та складає протокол. «Черкасирибохорона» закликає рибалок дотримуватись правил і не знищувати маточне поголів᾽я риби.

Дивіться також: Черкаські браконьєри виловлюють червонокнижну рибу.

 

У Черкасах та області оголошено штормове попередження

24 вересня прогнозується посилення вітру 15-20 м/с. Температура повітря знизиться до 6-11 º; вдень 13-18º, повідомляє обласний гідрометцентр.

Ця інформація також направлена ​​в представництва Служби автомобільних доріг у Черкаській області. Водіїв закликають не проводити по можливості поїздок на далекі відстані, а тим, хто знаходиться вже в дорозі, проявляти пильність і обережність. Крім того, пориви сильного вітру можуть провокувати обрив сухих гілок, так що транспортний засіб бажано не ставити під кронами старих дерев.

Енергетики попереджають про можливі аварійні відключення електропостачання. Кардинальне зниження температури повітря означає, що потрібно одягатися тепліше і прихопити з собою парасольку.

Дивіться також: У Черкасах штормить.

 

У Черкаському зоопарку з᾽явиться нова інсталяція

В мережі опублікували відео-візуалізацію проекту.  Експозиція копитних буде сформована з тварин лісової та лісостепової кліматичних зон України, які проживають у Черкаському зоопарку, серед них: благородний олень, плямистий олень, косуля, лань та зубр. Буде проведена повна реконструкція вольєрів зі зміною рельєфу, конфігурації і збільшенням площі. Площа відкритих вольєрів становитиме ­ 4220 м², водойм – 322 м². На реалізацію цього проекту провідні інвестори спрямували 50 млн грн. Метою проекту є створення максимально наближеного до природного середовища місця, в якому тварини почувалися б комфортно, а відвідувачі могли б більше перейнятися їхнім життям. Станом на сьогодні, будівельники вже знесли старі вольєри і вивозять сміття, – повідомляється на сайті провідного інвестора. 

Нагадаємо, у квітні 2017 року у зоопарку відкрили експозицію з хижими тваринами “Земля вовків і ведмедів”.

Дивіться також: Черкаський зоопарк – один з кращих в Україні.

 

46,5 тисяч українців скористались сервісом купівлі авто через автофінансування в групах

Українці шукають різні шляхи придбати автівку. Хтось намагається зекономити на “євробляхах”.   Інші не відступають від наміру придбати новий автомобіль. І тому шукають фінансові програми з доступними умовами. Однією з таких є купівля за допомогою сервісу автофінансування в групах.

– Програма «Автофонд», яку представляє на ринку наша компанія, дозволяє придбати нову автівку шляхом виплати її невеликими щомісячними внесками. Це зручний спосіб придбання автомобіля. Зазначу, що вартість послуг компанії становить лише пів відсотка від ціни автомобіля на місяць, – говорить заступник комерційного директора ТОВ «АВТО ПРОСТО» Наталія Бурлаченко.

У компанії кажуть, що максимальний термін виплати до 10-ти років. А при достроковій виплаті можна суттєво зекономити.

– Наші салони представлені в 29-ти містах України, і практично кожен житель будь-якого регіону може скористатися нашим сервісом і купити новий автомобіль своєї Мрії, – каже Наталія Бурлаченко.

Щомісяця клієнти програми стають власниками найпопулярніших в Україні моделей – Шевроле, КІА, Чері, Джиллі.

– Ми дуже раді, що сьогодні отримали КІА РІА ІКС ЛАЙН. Здійснилася наша мрія — мрія нашої родини. Свій вибір ми зупинили на програмі «Автофонд» через вигідні умови, щоб укласти договір, потрібен мінімум документів, відсотки також мінімальні. Багаторічний досвід роботи компанії на ринку ми також врахували, коли приймали наше рішення, – розповів кореспонденту учасник програми «АВТОФОНД» Дмитро Малишенко.

Тож незважаючи на зростання кількості вживаних автомобілів з іноземною реєстрацією, можливість придбати нове – таки існує.

ТОВ «АВТО ПРОСТО» , Безстрокова ліцензія б/н від 15.09.2015 р. видана Нацкомфінпослуг

0-800-500-348 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних   телефоні в межах України)

 avtofond.com.ua