ТЕРМІНОВО! В Черкасах зупинено рух громадського транспорту, окрім регулярних спецперевезень

Спільне засідання міської комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій та оперативного штабу з протидії коронавірусу.
19.00, 20 березня 2020 р. Повний запис.

Читати далі ТЕРМІНОВО! В Черкасах зупинено рух громадського транспорту, окрім регулярних спецперевезень

З 1 квітня до 15 червня забороняється проведення в середовищах перебування диких тварин робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою

Державна екологічна інспекція Центрального округу повідомляє, що у відповідності до вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони тваринного світу» від 09.04.2015 р. №322, у період масового розмноження диких тварин з 01 квітня до 15 червня на всій території України триває «сезон тиші».

Читати далі З 1 квітня до 15 червня забороняється проведення в середовищах перебування диких тварин робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою

У Смілі організовано підвезення медиків та поліцейських до місця роботи

На черговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Смілі було розглянуто питання підвезення медичних працівників та поліцейських до місця роботи. Адже із 21 березня рух громадського транспорту у Смілі призупиняється на час карантину.

Читати далі У Смілі організовано підвезення медиків та поліцейських до місця роботи

У центрі Черкас горіла автівка

Патрульні роти ТОР прямували на виклик, коли помітили, що на паркувальному майданчику поруч із торговим центром зайнялося авто. Горів легковий автомобіль марки Peugeot.

Читати далі У центрі Черкас горіла автівка

#ANTENNASTUDIO: начальник смілянського міського відділу охорони здоров’я Микола Стуженко

В гостях у #ANTENNASTUDIO начальник смілянського міського відділу охорони здоров’я Микола СТУЖЕНКО. Говорили про забезпечення лікувальних закладів Сміли всім необхідним для роботи в умовах карантину та втілення у місті заходів запобігання розповсюдження коронавірусу.

Читати далі #ANTENNASTUDIO: начальник смілянського міського відділу охорони здоров’я Микола Стуженко

Вночі у Черкасах горів автомобіль

20 березня вночі до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що під вікнами будинку 214 по вул. Благовісній у Черкасах горить «Renault Megane».

Читати далі Вночі у Черкасах горів автомобіль

Черкащани не дотримуються обмежень перевезень у пасажирському транспорті

Бійки, штурханина, перекриття руху і виклики поліції – такі реалії буття під час карантину.

Читати далі Черкащани не дотримуються обмежень перевезень у пасажирському транспорті