У Смілі організовано підвезення медиків та поліцейських до місця роботи

На черговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Смілі було розглянуто питання підвезення медичних працівників та поліцейських до місця роботи. Адже із 21 березня рух громадського транспорту у Смілі призупиняється на час карантину.

За добу були розроблені маршрути. Медичних працівників будуть забирати як по Смілі так і в селах Смілянщини і Кам’янщини. Діятимуть за принципом взаємовиручки. Районні автобуси допоможуть добиратись медичним працівникам міських закладів, що мешкають у селах,  а міські автобуси доставлятимуть до місця роботи і працівників районної лікарні, що проживають у Смілі.

Дивіться також: Рух громадського транспорту у Смілі призупинено з 21 березня

Також ці ж автобуси будуть підвозити і поліцейських. Ці транспортні засоби матимуть знак червоного хреста на лобовому склі. Вхід лише за перепустками.

Ці спецавтобуси почнуть курсувати із 21 березня. Для медичних працівників це буде безкоштовно. Ця послуга буде надаватись за кошти міського бюджету.

Маршрути спецавтобусів планувались із розрахунку, щоб у транспорті були зайняті лише сидячі місця. Проводитиметься постійна санобробка салонів. Пасажири та водій цих автобусів будуть постійно у масках.

На комісії рекомендували іншим підприємствам та приватним підприємцям організувати підвезення своїх працівників до місця роботи.