Бондаренко не допустить побудови на території міста заводу з переробки небезпечних хімічних відходів

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко розповів про ситуацію з таємними слуханнями з питання будівництва заводу з утилізації небезпечних хімічних відходів, які організували в Черкаській ОДА в інтересах кандидата від “Слуг народу” на посаду міського голови Черкас Ільченка.

Бондаренко розповів, що на території УКРАВІТУ без належних містобудівних дозволів ВЖЕ РОЗПОЧАТО БУДІВНИЦТВО.

Читати далі Бондаренко не допустить побудови на території міста заводу з переробки небезпечних хімічних відходів

Обласна влада та “Слуги народу” намагаються проштовхнути будівництво небезпечного хімзаводу в Черкасах

У cесійній залі Черкаської облради за зачиненими дверима під головуванням очільника ОДА Сергія Сергійчука проводяться “громадські слухання” з будівництва в місті заводу з переробки небезпечних хімічних відходів. Завод матиме потужності, здатні переробляти відходи акумуляторів, фреону, пестицидів, що можуть звозитися з території всієї Європи. Міський голова Черкас А.Бондаренко оприлюднив інформацію про проведення утаємничених слухань за зачиненими дверима ОДА.

Читати далі Обласна влада та “Слуги народу” намагаються проштовхнути будівництво небезпечного хімзаводу в Черкасах

ДБР завершило розслідування щодо одного з учасників злочинної організації, які у квітні 2014 року викрали і вбили журналіста Василя Сергієнка

Слідчі Управління з розслідування злочинів, вчинених у зв’язку із масовими протестами у 2013-2014 роках, Державного бюро розслідувань, за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора, завершили досудове розслідування відносно одного із учасників злочинної організації, які у квітні 2014 року у місті Корсунь-Шевченківський Черкаської області викрали і вбили активіста та учасника «Самооборони Євромайдану Черкаської області» – журналіста Василя Сергієнка.

Читати далі ДБР завершило розслідування щодо одного з учасників злочинної організації, які у квітні 2014 року викрали і вбили журналіста Василя Сергієнка

До всіх будинків Черкас подали теплоносій, за винятком декількох, у яких прориви на магістральних мережах

За інформацією, наданою “Черкаської ТЕЦ”, близко 40% будинків не беруть тепло, мер міста звернувся до керівників ОСББ, керуючих компаній, до старших будинків увімкнути тепло у будинках.

Читати далі До всіх будинків Черкас подали теплоносій, за винятком декількох, у яких прориви на магістральних мережах

Представників однієї з політичних сил не пропускали на засідання комісії Черкаської міської ТВК

За словами голови ТВК, кандидатів у депутати однієї з політичних сил не пропускали, тому що вони поводились агресивно і не пред’являли посвідчень. За словами Дмитра Кухарчука, кандидатів у депутати не пропустили за чиєюсь вказівкою. Дмитро Кухарчук спростовує твердження голови ТВК про агресивну поведінку біля дверей міської ради.

Читати далі Представників однієї з політичних сил не пропускали на засідання комісії Черкаської міської ТВК

На вулиці Жужоми, яка з’єднає Героїв Дніпра і Гагаріна, вже проклали зливову каналізацію. Згодом поруч буде облаштовано спуск для човнів

Вже виконані роботи з укладання зливової каналізації, триває підготовка до укладання щебеневого покриття, у кінці дороги збудують спуск для човнів.

Читати далі На вулиці Жужоми, яка з’єднає Героїв Дніпра і Гагаріна, вже проклали зливову каналізацію. Згодом поруч буде облаштовано спуск для човнів

Смілянські рятувальники дістали чоловіка з колодязя

30 жовтня о 15:16 співробітники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Черкаській області отримали повідомлення про те, що у колодязь глибиною близько 15 метрів впав чоловік. Він проводив ремонтні роботи.

Читати далі Смілянські рятувальники дістали чоловіка з колодязя