Виграти суд із підробкою, або Чому мешканці позиваються до новостворених ОСББ?

У поліції вже зареєстрували кримінальне провадження через підробку документів, що послугували доказом у суді. Йдеться про ОСББ “Героїв Дніпра, 31” та його голову Олександра Клинового. Через два місяці після позову він приніс у якості доказів квитанції з “Укрпошти”, що мають ознаки підробки.

Читати далі Виграти суд із підробкою, або Чому мешканці позиваються до новостворених ОСББ?

Мер Черкас поцікавився у влади, яку компенсацію від уряду отримають українці через втрату роботи

Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко зауважив, що через пандемію коронавірусу  готовий іти на будь-які кроки, які не суперечать здоровому глузду, проте хоче дізнатися, яку компенсацію отримає місто.

Читати далі Мер Черкас поцікавився у влади, яку компенсацію від уряду отримають українці через втрату роботи

Мер Черкас Анатолій Бондаренко: Навіть якщо рівень захворюваності в Україні сягне 20 тисяч нових випадків на добу, Черкасам вистачить ліжок для хворих на COVID-19

Черкаси – один із обласних центрів України, який відмовився виконувати рішення Уряду щодо введення карантину вихідного дня. Мер міста Анатолій Бондаренко в інтерв’ю УНІАН пояснив таке рішення міськради, розповів, чи вистачить містянам місць у лікарнях та кисню, яким чином місцева влада підтримує медиків і намагається підтримувати бізнес.

Читати далі Мер Черкас Анатолій Бондаренко: Навіть якщо рівень захворюваності в Україні сягне 20 тисяч нових випадків на добу, Черкасам вистачить ліжок для хворих на COVID-19

У вихідні очікуються дощ та мокрий сніг, утворюватиметься ожеледиця — синоптики

Вдень 20 листопада атмосферний фронт північно-західного циклону принесе невеликий дощ та мокрий сніг. Першими їх зустрінуть західна частина області у другій половині дня.

Читати далі У вихідні очікуються дощ та мокрий сніг, утворюватиметься ожеледиця — синоптики

На Лисянщині горіла надвірна споруда

Вогонь охопив всю покрівлю дерев’яної споруди та перекинувся на іншу. За попередніми даними, причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печей.

Читати далі На Лисянщині горіла надвірна споруда