Чиновнику міськради Станіславу Коломійцю, який разом з подєльником вчинив напад на журналіста Валерія Воротника та погром в редакції телеканалу “Антена” вручили підозру

Про це повідомила пресслужба прокуратури. Зокрема, в повідомленні сказано, що за процесуального керівництва Черкаської місцевої прокуратури 26.02.2021 повідомлено про підозру жителю м. Черкаси за фактом умисного заподіяння журналісту легких тілесних ушкоджень, у зв’язку із здійсненням цим журналістом законної професійної діяльності, вчиненого за попередньою змовою групою осіб ( ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 345-1 КК України).

За версією слідства, підозрюваний 02.02.2021, заздалегідь домовившись з іншою особою про вчинення злочину, перебуваючи в приміщенні редакції газети «Антена», умисно заподіяли журналісту (директору телекомпанії) легкі тілесні ушкодження з метою припинення поширення інформації, опублікованої на сторінці у соціальній мережі «Facebook»

Депутати б’ють на сполох: чиновники знецінюють обленерго перед розпродажем

Кабінет міністрів оголосив велику приватизацію, в ході якої заплановано продати низку потужних державних підприємств. В їх числі пакети акцій шести обленерго. Реалізація цих активів відкладалася впродовж останніх семи років. «Якщо Верховна Рада скасує заборону на проведення аукціонів, ми в першому півріччі можемо мати два або три аукціони, з надходженнями в бюджет більше 9 млрд грн», – відрапортував голова Фонду державного майна Дмитро Сенниченко.

Читати далі Депутати б’ють на сполох: чиновники знецінюють обленерго перед розпродажем

У Черкасах фельдшер швидкої врятував чоловіка, у якого зупинилося серце

Виклик про те, що чоловіку стало зле і він знепритомнів на центральному вході до торговельного центру у Черкасах, надійшов 1 березня об 11:04. До ”DEPO’t center” на бульварі Шевченка, 385, терміново виїхала бригада екстренки.

Читати далі У Черкасах фельдшер швидкої врятував чоловіка, у якого зупинилося серце