24-26 квітня очікуються заморозки у повітрі 0 –3°С (помаранчевий рівень небезпеки) — синоптики

Четвер, 22 квітня буде найтеплішим із найближчих днів із денними 15-18ºС, найближчої ночі 2-7º. Вдень можливий невеликий дощ, місцями з грозами.

Читати далі 24-26 квітня очікуються заморозки у повітрі 0 –3°С (помаранчевий рівень небезпеки) — синоптики

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила без змін обвинувальний вирок судді апеляційного суду Черкаської області Володимиру Пономаренку

Таке рішення 21 квітня ухвалила колегія суддів АП ВАКС.

Читати далі Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила без змін обвинувальний вирок судді апеляційного суду Черкаської області Володимиру Пономаренку

Журналісти поцікавились у черкащан, що вони знають про Чорнобильську катастрофу

26 квітня 1986 року – день найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. Під час експерименту на 4-му реакторі Чорнобильської атомної електростанції сталися два вибухи. В атмосферу Землі вирвалась хмара радіоактивного пилу. Вітер поніс на північний захід небезпечні радіоактивні ізотопи, які осідали на землю, проникали у воду. За числом потерпілих від аварії Україна посідає перше місце серед колишніх республік Радянського Союзу.

Читати далі Журналісти поцікавились у черкащан, що вони знають про Чорнобильську катастрофу

У Черкасах СБУ викрила лікаря військово-лікарської комісії на вимаганні грошей з призовників за надання медичного висновку ВЛК про непридатність до проходження строкової військової служби

Служба безпеки України затримала лікаря, який входить до військово-лікарської комісії Черкаського обласного військового комісаріату, на вимаганні грошей від призовників.

Читати далі У Черкасах СБУ викрила лікаря військово-лікарської комісії на вимаганні грошей з призовників за надання медичного висновку ВЛК про непридатність до проходження строкової військової служби

У Черкасах горіла цистерна з розчином аміачної селітри

20 квітня о 19:15 під час стоянки на вулиці Попівка виникла пожежа причепа з цистерною вантажного автомобіля МАЗ, що перевозив розчин аміачної селітри.

Читати далі У Черкасах горіла цистерна з розчином аміачної селітри

Рятувальники знищили 2 вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни

20 квітня групою піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення знищено мінометну міну калібром 50 мм та артилерійський снаряд калібром 45 мм часів минулих війн, які напередодні були знайдені у Чигиринському районі та місті Черкаси.

У Маньківці через замикання електропроводки горів легковик «Daewoo Espero»

20 квітня до маньківських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля «Daewoo Espero» на вулиці Леонтовича.

Читати далі У Маньківці через замикання електропроводки горів легковик «Daewoo Espero»