Більшість депутатів міської ради вакцинувалися або перехворіли і планують вакцинуватися згодом

На тлі державної пропаганди щодо кампанії вакцинації населення від коронавірусної інфекції журналісти вирішили запитати депутатів, чи дотримуються вони рекомендацій МОЗу.

Читати далі Більшість депутатів міської ради вакцинувалися або перехворіли і планують вакцинуватися згодом

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення перевірила телеканал «НАШ» і має намір втретє просити суд анулювати ліцензію телеканалу за мову ворожнечі в ефірі

Нацрада звернула увагу на те, що телеканал не тільки не усунув порушень законодавства та не виконав вимог цих двох рішень і не сплатив двох штрафів на загальну суму понад 228 тис. грн, але і допустив нові порушення законодавчих норм.

Читати далі Нацрада з питань телебачення і радіомовлення перевірила телеканал «НАШ» і має намір втретє просити суд анулювати ліцензію телеканалу за мову ворожнечі в ефірі

На Звенигородщині на ходу загорівся ВАЗ

30 вересня у селі В’язівок Вільшанської ТГ під час руху загорівся автомобіль ВАЗ. За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки.

Читати далі На Звенигородщині на ходу загорівся ВАЗ

Карась вважає, що без компенсації різниці або підвищення тарифу пройти опалювальний сезон неможливо

На сесії міської ради Павло Карась звернувся до депутатів з проханням не розглядати зміни до міського бюджету, оскільки очікується підписання меморандуму між Урядом і міськими головами міст України.

Читати далі Карась вважає, що без компенсації різниці або підвищення тарифу пройти опалювальний сезон неможливо

Наразі на Черкащині переважає штам Дельта

98% усіх ковідних пацієнтів, які нині перебувають у реанімаціях, не вакциновані. Нині вакцинуватися в області можна у 100 пунктах щеплення, 32-х центрах вакцинації, діють 25 мобільних бригад.

Читати далі Наразі на Черкащині переважає штам Дельта

З 1 жовтня змінюється система забезпечення пацієнтів інсуліном

Хворий повинен відвідати свого лікаря-ендокринолога, щоб отримати план лікування та електронний рецепт на отримання препарату інсуліну.

Читати далі З 1 жовтня змінюється система забезпечення пацієнтів інсуліном

Гуртожиток на В. Чорновола, 164/1 можуть закрити через неусунення недоліків, на які вказала ДСНС, і виселити людей

Загалом у гуртожитку проживають 128 осіб, які не мають іншого житла, а за рішенням суду гуртожиток уже від’єднали від електромережі. Оскільки будівлю заборонили експлуатувати, його мешканців планують виселити.

Читати далі Гуртожиток на В. Чорновола, 164/1 можуть закрити через неусунення недоліків, на які вказала ДСНС, і виселити людей