«Наше місто розвивається», – Анатолій Бондаренко два роки на посаді

Міський голова Черкас підбив підсумки дворічної роботи у ексклюзивному інтерв᾽ю «Антени».
Серед основних перемог міської влади: ремонт доріг, тротуарів, лікарень, освітніх закладів та закупівля тролейбусів. Серед недоліків у роботі міського голови: брак часу та помилки в кадрових питаннях. Головною помилкою у кадрових питаннях Анатолій Бондаренко вважає обрання Олександра Радуцького секретарем міської ради
Наразі формуються пропозиції до ПСЕР на наступний рік. Уже заплановано продовжити ремонт бульв. Шевченка, вул. Г. Дніпра, Квіткової, Ільїна, Сумгаїтської, Першотравневої. До програми розвитку міста також увійдуть кращі проекти Громадського бюджету, що не перемогли в результаті голосування.
У наступному році міським коштом планують відремонтувати пологовий будинок та закупити обладнання.
Характеризуючи роботу комунальників, міський голова відзначив «Черкасиелектротранс», адже майбутнє, на його думку, за електротранспортом. А от департамент ЖКК, за словами керманича, має реформуватися у департамент Муніципальної інфраструктури.
Пріоритетні завдання на наступний рік: реконструкція вул. Г. Дніпра, ремонт доріг та розробка плану стратегічного розвитку міста. «Головне не зупинити розвиток міста політичними чварами. Собаки гавкають, а караван іде», – міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

15 листопада 2015 року відбувся другий тур виборів Черкаського міського голови, на яких перемогу отримав Анатолій Бондаренко.