Обласна служба зайнятості кличе на роботу в «Черкасиводоканал»

Сьогодні тут працює понад півтисячі осіб. З початку 2017 року за наявними вакансіями ряди водоканалівців поповнили 47 фахівців. Безробітних закликають до праці за допомогою новітніх засобів, приміром, показують відеопрезентації клієнтів, влаштовують Дні відкритих дверей та інформують про актуальні вакансії у режимі он-лайн.

Загалом, у 2017 році спостерігається зниження навантаження на регіональному ринку та зростання рівня зайнятості населення. Черкаський міський центр зайнятості співпрацює з КП «Черкасиводоканал» уже 15 років. З початку взаємодії з роботодавцем укомплектовано майже 900 актуальних вакансій.

Сьогодні на «Черкасиводоканалі» найбільше не вистачає представників робітничих професій, таких як слюсарі-ремонтники, монтажники, електрики, газоелектрозварники, екскаваторники тощо. Умови праці на підприємстві відповідають усім вимогам трудового законодавства та навіть більше. Зручні робочі місця, належний санітарний стан, безлімітна доочищена вода, власний зелений двір із декоративними елементами, лавками, фонтанами та візитівкою Черкас – вежею Шухова. Працівники Водоканалу закохуються у свою роботою, професійно розвиваються та навіть стають кращими в Україні.

«Черкасиводоканал» запустив пропозицію адресної доставки питної доочищеної води у тарі споживача.