В центрі Черкас під виглядом громадських вбиралень хотіли побудувати МАФи

Олександр Радуцький, поки що секретар Черкаської міськради, намагався протягти чергове рішення, яке мало б призвести до подальшого процвітання його так званого «туалетного бізнесу». На сесії Черкаської міськради стало питання про відмову у включенні до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах, земельної ділянки на розі вулиць Небесної Сотні та Благовісної та по Бульвару Шевченка, 222.

Але Олександр Романович змушений був підтримати це рішення, хоча, за нашими припущеннями, саме він старанно проштовхував цей проект. Під виглядом громадських вбиралень на центральній площі міста та на розі двох вулиць у середмісті планувалося спорудити малі архітектурні форми, які стали б просто торгівельними павільйонами.

Нагадаємо, що Антена в серпні 2017 року висунула версію, що до перетворення громадської вбиральні по вулиці Лазарєва, поблизу ОДА, на закусочну причетна саме родина секретаря Черкаської міськради Радуцького. Тому будь-які об’єкти, що ділки намагаються пропхнути через рішення міськради під виглядом громадських вбиралень, ймовірно, можуть мати відношення саме до так званого «туалетного бізнесу» секретаря Черкаської міськради Олександра Радуцького.