Смілянські школярі продовжують озеленювати алею на Богдана Хмельницького

На цій планеті ще потрібно жити не одному поколінню, тож ставлення до природи та всього , що нас оточує, повинно бути відповідальним. За таким принципом виховують своїх учнів у спеціалізованій мистецькій школі-інтернаті. Виховують не тільки словом, а й ділом.

Учні спеціалізованої мистецької школи-інтернат разом зі своїми батьками і вчителями вирішили взяти участь у масштабній Всеукраїнській акцій «Посади дерево миру». Метою цієї акції є не лише привернення уваги до соціально-екологічних наслідків, до яких призводить війна, а й  підвищити   інтерес до  бережливого ставлення до навколишнього природного середовища,   прагнення берегти рідну природу і країну. Тож активісти вирішили засаджувати молодими деревами найближчу до їх закладу алею.

Саме Інна Минько стала ініціатором озеленення алеї на вулиці Богдана Хмельницького.  Це вже другий етап висадки дерев в цьому місці. Розпочали від стадіону «Локомотив», тепер продовжують далі.

Під час акції учні спеціалізованої мистецької школи-інтернат висадили саджанці клену канадського, ясена, бересту. Такі спільні заходи не лише здружують шкільну родину, а й привчають дітей змалечку до бережливого ставлення до оточуючого світу. Якщо старші учні обіцяють доглядати за деревами нині, то молодші планують вже побачити ці саджанці великими і гарними рослинами. Адже в користі озеленення не сумніваються.

Алея на Богдана Хмельницького завжди була прекрасною зеленою оазою у цьому мікрорайоні. Згодом дерева тут пережили не одну кронацію. Тож саджанці, які приживуться стануть достойною зміною старожилам.

Дивіться також: У Смілі розпочалися триденні військово-польові збори старшокласників