антена, телекомпанія, реклама, черкаси,

У вихідні можливий невеликий дощ, а денна температура триматиметься в межах 13-18º

Цьогорічний травень поводиться по-квітневому. Спостерігається дуже часте чергування хвиль тепла і холоду у супроводі періодичних дощів та посиленого вітру. Температурний фон нижче норми на 2-3º.

За прогнозом синоптиків Черкаського обласного гідрометцентру, у вихідні погода буде різною. Активні атмосферні фронти добре насичені вологою Балканського циклону, найближчої ночі принесуть на Черкащину помірні дощі, найбільш сильні пройдуть у південних районах області.

Завтра вдень із втручанням антициклону погода налагодиться – хмарність зменшиться, опади припиняться. Температурний фон залишається нижчим на 3-4º. Температура вночі 4-9º тепла, вдень 13-18º.

У неділю, з надходженням чергового атмосферного фронту, чекаємо на невеликий дощ. Температурний фон не зазнає суттєвих змін.

Початок робочого тижня обіцяє бути погожим, проте вітряним.

За попередніми оцінками, 22-23 травня існує ймовірність заморозків (найбільш пізня дата заморозків в області на поверхні ґрунту 28 травня).

Один коментар до “У вихідні можливий невеликий дощ, а денна температура триматиметься в межах 13-18º”

  1. Попереду три дні вихідних з нагоди Великодня. За прогнозом Українського гідрометеоцентру, 18-20 квітня на Хмельниччині буде сонячно та без опадів, лише у понеділок можливий невеликий дощ.

Коментарі закриті.