Черкаський снігоприбиральник відпочиває у тропіках

«Сьогоднішній ранок не зовсім схожий на сонячний. Хоча побачити тропічну зливу теж має бути цікаво», – написав днями у своєму «Фейсбуці» відомий в Черкасах підприємець Андрій Бортник і виклав на широкий загал світлину, зняту з борту круїзного лайнера у гавані тропічної Коста-Ріки. На наступному фото – Бортник за кермом Форду Мустангу.

Комерційні структури, очолювані підприємцем Бортником виграли минулого року всі можливі і неможливі тендери по зимовому прибиранню вулиць міста Черкаси від снігу та льоду. Натомість черкащани активно скаржилися на погану як ніколи якість очищення вулиць. Андрій Бортник цьогоріч отримав з міського бюджету мільйони гривень. На щастя для черкащан, зима минула швидко і вже в лютому прибирання вулиць не знадобилося. А щасливий підприємець відправився відпочивати на Коста-Ріку. Також він не забуває активно звітуватися перед черкащанами про витрати коштів, зароблених в нашому місті на свій чудовий тропічний відпочинок.

Тим часом сотні черкащан ще доліковують зламані під час зимової слизоти кінцівки, а власники авто збирають гроші на оновлення ходових частин своїх понівечених під час зими автівок. Життя триває! Але для когось воно ще виявляється солодким!