Засідання Черкаського міськвиконкому нарешті відбулося

Зокрема, внесли зміни до бюджету аби виділити кошти на житло срібному призеру Олімпійських ігор Сергії Кулішу. Спортсмен отримає 500 тисяч гривень від міської влади Окрім цього, члени виконкому затвердили положення «Про відзначення міськими нагородами» у новій редакції.

Члени міськвиконкому знайшли кошти, аби учні школи № 28 не мерзли зимою.

Члени міськвиконкому знайшли кошти, аби учні школи № 28 не мерзли зимою

У найкоротший термін роботи по ремонту тепломережі будуть проведені. Опалювальний сезон почнеться для всіх шкіл Черкас одночасно.

У Черкасах готуються до опалювального сезону. 

Нова автостоянка біля Лікарні швидкої допомоги подобається усім, крім водіїв швидкої допомоги

Міський голова Анатолій Бондаренко оглянув новозбудований паркувальний майданчик біля приймального відділення Третьої міської лікарні. Сучасна автостоянка обладнана за усіма нормами та правилами. Є місця для автівок інвалідів, але немає місць для карет швидкої допомоги. Реконструкція паркувального майданчика відбувалася коштом міської ради у рамках проекту «Громадський бюджет».

У Третій міській лікарні Черкас відкрили новий кабінет комп’ютерної томографії.

У Третій міській лікарні Черкас відкрили новий кабінет комп’ютерної томографії

Найсучасніший комп’ютерний томограф придбано коштом міського бюджету . Перерізав символічну стрічку міський голова Анатолій Бондаренко разом з головним лікарем Олександром Федоруком. Діагностика за допомогою томографу за умови направлення лікаря є безкоштовною для жителів міста. Томограф американського виробництва та працюватиме в лікарні цілодобово. Представник фірми-постачальника запевнив, що потужності приладу достатньо аби, провести 90 обстежень за добу.

У Черкасах стратегічне оборонне підприємство опинилося під загрозою?

Йдеться про Черкаський приладобудівний завод. До редакції телеканалу «Антена» звернулися працівники, які заявили про злочин з боку їхнього керівництва. Подейкують, що діяльність заводу пильно контролює заступник голови Черкаської облдержадміністрації Ярослав Березань. А рік тому за дивним збігом обставин підприємство очолив екс-мер міста Сміла Андрій Колесник та колишній радник пана Березаня Валерій Трегубов. Що коїться на заводі, знає звільнена заступниця голови правління Тетяна Мельник.

Пані Тетяна вже написала заяву до Національного антикорупційного бюро, листи надійшли також до правоохоронних органів та керівництва Черкаської області. Поки що відповіді немає і жодне провадження не відкрито.

Чи дійсно з підприємства вивозять бензин, метал та дерево, наші кореспонденти дізнавалися у керівництва приладобудівного заводу.

Конкретні обсяги вирізаного за увесь час металу нам так ніхто і не назвав. Відомо лише, що за останні кілька днів здали 23 тонни. Інформацію щодо списання 1,5 тонни пального також спростовують, мотивуючи це наявністю лише трьох автівок.

Нині підприємство працює над ліквідацією боргів, виконує мобілізаційні завдання, виготовляє двигуни постійного струму та потребує робітників, особливо токарів та ремонтників. Будь-які зовнішні впливи з боку посадовців обласної влади керівництво заводу заперечує. Мовляв, готуються до перевірки та працюють у штатному режимі. Інформацію щодо оборудок з майном радимо перевірити правоохоронним органам і продовжуємо слідкувати за діяльністю підприємства.

 

У середмісті Черкас комунальники ліквідували несправність водогону

Як пояснили працівники на місці події, на розі бульв. Шевченка та Дашкевича відбувся невеликий витік води із оглядового колодязя. Водоканалівці за допомогою обладнання відкачали воду з місця витоку. Знімати новий асфальт, на щастя, не довелося. Жителі центральної частини міста не відчули жодних незручностей у зв᾽язку з ремонтними роботами.

«Черкасиводоканал» запустив пропозицію адресної доставки питної доочищеної води у тарі споживача.