24 червня у Черкасах, за 30 метрів від берега, в акваторії пляжу "Живчик". Ввечері, о 19:30, під час катання на катамарані до води упав та почав тонути 7-річний хлопчик. Разом із ним коло катамарана перебував його батько, який одразу кинувся на порятунок малого. Помітивши небезпеку, з берега на допомогу припливли небайдужі відпочивальники.

На пляжі “Живчик” у Черкасах, рятуючи малолітнього сина, потонув молодий чоловік

24 червня у Черкасах, за 30 метрів від берега, в акваторії пляжу “Живчик”. Ввечері, о 19:30, під час катання на катамарані до води упав та почав тонути 7-річний хлопчик. Разом із ним коло катамарана перебував його батько, який одразу кинувся на порятунок малого. Помітивши небезпеку, з берега на допомогу припливли небайдужі відпочивальники.

Спільними зусиллями хлопчика вдалось врятувати та доставити до берега. Проте під час порятунку хлопчика з поля зору рятівників під водою зник батько потерпілого.

Про це повідомляє Управління Державної служби України з НС у Черкаській області.

До пошуків потопельника залучалися водолази Черкаської міської комунальної аварійно-рятувальної служби та катер відділення водолазних робіт Управління ДСНС, загалом 12 фахівців.

Врятовану дитину було одразу госпіталізовано до Черкаської міської лікарні. Стан здоров’я потерпілого хлопчика оцінюється як задовільний.