Незабаром Черкаси стануть містом фонтанів

Всього в обласному центрі діє близько 10 фонтанних комплексів, більшість із них підпорядковані «Черкасиводоканалу». Нині комунальники працюють над новим пішохідним водограєм у Долині троянд. Як зазначив керівник підприємства «Дирекція парків» Володимир Стойко, підряднику вже сплатили аванс. А поки приступають до монтажу насосного обладнання.

За кілька днів працюватиме водограй у Соборному сквері. Уже відбувся тестовий запуск. Однак правоохоронців просять звертати особливу увагу на цю зону відпочинку, оскільки площа не охороняється і відеонагляду немає.

Також комунальники відремонтували фонтан біля міськради, але заступник міського голови Станіслав Овчаренко разом з представником водоканалу оглянуть його повторно, оскільки водограй лагодять уже восьмий раз.

Напередодні літа запрацював каскадний фонтан у парку «Сосновий бір», а також на площі 700-річчя. Дітлахи не можуть нарадітися чистій воді, а дорослі дякують міській владі за помітне покращення. Тепер відпочивати у Черкасах стало ще приємніше.