У Черкасах поліцейські влаштували погоню за нетверезим водієм

Водій, під час поворотів, не вмикав покажчики та маневрував на дорозі. Це і привернуло увагу інспекторів. Вони вирішили зупинити транспортний засіб. Однак, кермувальник не відреагував на спеціальні звукові сигнали службового автомобіля про зупинку, а навпаки, почав втікати перевищуючи швидкість, чим наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху.

Вже на вулиці Смілянскій, тікаючи від патрульних, водій не впорався з керуванням та з`їхав на узбіччя де потрапив у яму, що унеможливило подальший рух транспортного засобу.

Також в салоні знаходився пасажир. Обидва чоловіки були напідпитку.

30-річного кермувальника затримали на місці. На нього склали адміністративні матеріали, а саме: протокол за ч.1 ст. 130 (керування транспортом у стані алкогольного сп`яніння), протокол ч.2 ст.122 ( невиконання водіями вимог про зупинку). Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Йдеться у повідомленні патрульної поліції.

Читайте також: Уночі на дамбі поліція виявила п`яного водія.

Уночі на дамбі поліція виявила п`яного водія

Вночі на одній з ділянок дамби співробітники поліції затримали водія, який керував автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння. За участі свідків на зловмисника був складений протокол, де він визнавав свою провину у тому, що сів за кермо у нетверезому стані.

Читайте також: Черкаські поліцейськи провели спецоперацію по визволенню заручника.

Олександра Рибченка офіційно виключили з Партії ветеранів Афганістану

18 лютого в приміщенні Палацу молоді відбулися збори членів Черкаської обласної Спілки ветеранів Афганістану та учасників бойових дій і членів Черкаської обласної організації Партії ветеранів Афганістану. Взяв участь у з’їзді і голова Партії ветеранів Афганістану, Герой України Сергій Васильович Червонописький.

Причиною даного заходу послужив ганебний вчинок депутата обласної ради від Партії ветеранів Афганістану Олексанра Рибченка. Тоді пан Рибченко у стані алкогольного сп’яніння на власному автомобілі збив однопартійця Олега Отапенка а далі побив.

Учасники заходу розцінили дії Рибченка як несумісні з посадою керівника територіальної організації партії та виключили його з рядів «афганців».

РЕЗОЛЮЦІЯ
зборів Черкаської обласної спілки ветеранів Афганістану та учасників бойових дій, членів Черкаської обласної організації Партії ветеранів Афганістану

Ми, члени Черкаської обласної спілки ветеранів Афганістану та учасників бойових дій, члени Черкаської обласної Партії ветеранів Афганістану засуджуємо протиправну поведінку Рибченка О.В.
Його антисоціальні вчинки, зокрема, керування автомобілем у нетверезому стані, набули системного характеру. Однак, останнійфакт хуліганських дій Рибченка О.В. із завданням тілесних ушкоджень учаснику афганських подій Остапенку О.Г., стали верхом зухвалості та не лише ганьблять честь партійця, але й пам’ять загиблих воїнів-афганців.

Вважаємо, що безсоромні дії Рибченка О.В. категорично не несумісні зі статусом голови Черкаської обласної Партії ветеранів Афганістану, депутата обласної ради, яким на сьогодні він залишається. Рибченко О.В. не має морального права бути очільником побратимів-афганців. Ще менше він має права представляти інтереси виборців в Черкаській обласній раді. Нагадаємо, що Рибченко О.В. був раніше виключений з рядів Черкаської обласної спілки ветеранів Афганістану, хоча це не вплинуло на його переконання у вседозволеності.
На сьогодні Рибченко О.В. повністю дискредитував себе як партієць, народний обранець, громадянин суспільства, і залишення зазначених фактів без реагування буде для молоді взірцем безкарності, а для виборців – лицемірством влади.

Переконані, що невідкладно повинно бути вирішене питання про виключення Рибченка О.В. з Партії ветеранів Афганістану, а депутатами обласної ради розглянуто питання щодо відповідальності депутата обласної ради з точки зору недотримання ним депутатської етики.
Вимагаємо проведення конференції Черкаської обласної організації Партії ветеранів Афганістану з порядком денним: переобрання голови Черкаської обласної організації Партії ветеранів Афганістану та керівних органів партії.

Читайте також: В мережі оприлюднено відео з місця побиття п’яним депутатом Рибченко АТОшника інваліда-афганця.

Частина мікрорайону «Митниця» залишилась без теплопостачання

Близько 9-ої години ранку 21 лютого у більшості житлових будинків по вулиці Гагаріна зникло тепло та гаряча вода. Причиною послужив прорив тепломережі, яка підпорядковується Черкаській ТЕЦ. На місце аварії прибула ремонтна бригада ТЕЦу та наразі проводить відновлювальні роботи, допомагають їм у цьому працівники Соснівського СУБу.

Жителі навколишніх будників розповідають, що це вже другі ремонтні роботи за останній час. Окрім того люди зізнаються, що в оселях дійсно прохолодно.

Через відсутність гарячої води та опалення відчувають дискомфорт і вихованці дитячого садочку №34. Завідувач дошкільного навчального закладу розповіла, що про відключення їх не попередили, тому викручуються із ситуації власними силами.

«Антена» слідкуватиме за ходом ремонтних робіт тепломережі у мікрорайоні.

Читайте також: Черкаську філармонію відремонтують за 28,5 млн грн.

 

З Черкас відновились безкоштовні поїздки по святим місцям області

За підтримки відомого черкаського підприємця Араіка Мкртчяна  з Черкас знову всі охочі можуть відвідати святі місця області. Нещодавно для семидесяти вірян організували поїздку у Мотронинський монастир. Учасники екскурсії залишились задоволеними та натхненними відвідинами такого місця.

До відомого черкаського благодійника завітав новорічний вертеп.