Депутат Віталій Косяк розкритикував пропозицію відставки секретаря міськради

Депутат Віталій Косяк прокоментував ситуацію, яка склалась на останній сесії міськради. Тоді депутат від фракції “Черкащани” Павло Карась запропонував проголосувати за відставку секретаря міськради Олександра Радуцького. Пропозиція не набрала необхідної кількості голосів. В результаті соратники Карася, власне як і він сам, згодом демонстративно покинули сесійну залу.

Читайте також: «Запахло виборами», – депутат Юрій Тренкін про ситуацію на останній сесії міськради

«Запахло виборами», – депутат Юрій Тренкін про ситуацію на останній сесії міськради

Юрій Тренкін прокоментував ситуацію, яка склалась на останній сесії міськради. Тоді депутат від фракції “Черкащани” Павло Карась запропонував проголосувати за відставку секретаря міськради Олександра Радуцького. Пропозиція не набрала необхідної кількості голосів. В результаті соратники Карася, власне як і він сам, згодом демонстративно покинули сесійну залу.

Читайте також: На сесії міськради депутати спробували зняти з посади Олександра Радуцького.

Молодь необхідно виховувати у дусі здорового способу життя

Депутат міськради Юрій Тренкін повідомив, що міська та обласна влада тісно співпрацюють над розвитком спорту на Черкащині. Владці переконані, що молодь має рости та розвиватись у дусі здорового способу життя.

Читайте також: У Черкасах підбили спортивні підсумки 2016 року.

Міський голова озвучив власну позицію щодо будівництва житлового комплексу у Соснівці

Мер Черкас Анатолій Бондаренко заявив, що відповідальність за розгляд питання щодо будівництва житлового комплексу у Соснівці має взяти на себе обласна влада, адже саме у її власності знаходиться комунальні приміщення на цій території.

Читайте також: На сесії міськради депутати спробували зняти з посади Олександра Радуцького.

На Митниці вже відновлено теплопостачання

Про це повідомив депутат міськради Юрій Тренкін. За словами депутата, це була не аварія, а плановий ремонт тепломережі. Ремонтники замінили протакіючу частину трубопроводу, задля уникнення більш серйозних пошкоджень.

Читайте також: Частина мікрорайону «Митниця» залишилась без теплопостачання.

На сесії міськради депутати спробували зняти з посади Олександра Радуцького

Чергова сесія міськради увінчалась гучними заявами та радикальними пропозиціями. Так по ходу роботи депутатів, Павло Карась запропонував розглянути питання щодо відставки директора комунального підприємства «Черкаситеплокомуненерго» Миколи Кушніра через незадовільну роботу керівника.

Однак секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький припустив, що такими пропозиціями пан Карась хоче зайняти позицію директора підприємства.

В свою чергу депутат Карась розцінив репліку Радуцького як особисту образу і висунув на голосування питання щодо дострокового зняття Олександра Радуцького з посади секретаря міськради.

Проте пропозиція Карася не набрала достатньої кількості голосів, задля внесення її до порядку денного. Але Радуцький запропонував все ж голосувати, тільки у форматі поіменного голосування.

В результаті після 15-хвилинної перерви депутати від фракції «Черкащани» та деякі представники інших політичних сил вирішили покинути сесійну залу в знак протесту проти висловлювань секретаря міськради.

Таким чином у залі залишилась нечисленна група депутатів, що унеможливило подальшу роботу сесії і її перенесли.

Читайте також: Олександра Рибченка офіційно виключили з Партії ветеранів Афганістану.

Правоохоронці затримали чоловіка, який допомагав злодіям обікрасти пенсіонера

У Черкасах правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у шахрайстві. За словами поліцейських, підозрюваний причетний до вимагання коштів у 65-річного пенсіонера. Літній чоловік викликав поліцію після того як до нього подзвонив нібито його син і повідомив, що він збив людину і потребує 1000 доларів. Наразі проводяться слідчо-оперативні дії.

Читайте також: Уночі на дамбі поліція виявила п`яного водія.