Неподалік Соборного парку облаштовують пішохідний перехід

Працівники вкладають плитку на розі вул. Надпільної та Свято-Макаріївської. В рамках програми з облаштування міського благоустрою черкаські перехрестя роблять зручними, як для водіїв, так і для пішоходів. Так на проїжджій частині поновлюють розмітку, встановлюють під світку та лагодять світлофори. Пішохідні зони вкладають тротуарною плиткою.

У Черкасах триває облаштування міського благоустрою.

На площі біля ЦДЮТ демонтують фонтан

Горезвісний водограй із хлопчиками на дельфінах мають перенести в інше місце. Що замість нього поставити вирішить громадськість. Про це на останній прес-конференції повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. Нині вже є кілька проектів, котрі міська влада планує  виставляти на конкурс чи на голосування. За словами міського керманича жодних коштів за цей фонтан з бюджету не витрачали і немає ніяких платіжних документів.

КП «Черкасиводоканал» повідомляє про активізацію шахраїв

Зловмисники приходять до помешкання громадян, представляються працівниками комунального підприємства, а потім відволікаючи господаря здійснюють крадіжки. Вже зафіксовано два подібні випадки.

Інший телефонний дзвінок надійшов до енергослужби підприємства. Крадії вигадують правдоподібні історії, аби ввести потенційну жертву в оману. Тож працівники «Черкасиводоканалу» закликають абонентів бути обачними.

Згідно з процедурою повірки, монтажу та демонтажу лічильника води, абонента спочатку письмово попереджають про те, що він повинен зателефонувати і залишити заявку. За день до перевірки працівник «Черкасиводоканалу» чітко представившись, телефоном вказує час візиту представника підприємства. Як відрізнити водоканалівця від шахрая – далі у сюжеті.

Нині лічильники черкащан перевіряє 45 контролерів «Черкасиводоканалу», всі вони мають при собі необхідні документи. Якщо особа відмовляється показати посвідчення – власникомоволодіння не повинен відчиняти двері, а навпаки – повідомити працівників «Черкасиводоканалу» та поліцію про спробу вчинення шахрайства невідомими особами.

Черкаські водоканалівці завершують оновлення мережі для жителів Митниці.

На Черкащині побільшало «заслужених» працівників

Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко та голова облради Олександр Вельбівець вручили нагороди визначним працівникам різних галузей.

Серед нагороджених був і творчий дует братів Томіленків «А ми удвох», які разом із залом виконали пісню «Рідна мати моя».

Три політсили Черкас заявили про співпрацю.

У Черкаській облраді зникла фракція

Фракція ветеранів Афганістану само розпустилася. Про надходження заяви відповідного змісту від керівника фракції – депутата Олександра Рибченка повідомив сьогодні під час сесійного засідання голова облради Олександр Вельбівець.

Депутати Черкаської облради не змогли скласти звернення щодо окремих районів Донецької та Луганської областей.

Три політсили Черкас заявили про співпрацю

ВО «Свобода», «Правий сектор» і «Національний корпус» в облраді зачитали прийнятий на всеукраїнському рівні маніфест щодо співпраці українських націоналістів. Представники політичних сили наголосили, що захищатимуть інтереси українців Черкащини та не допустять порушення їх прав.

Депутати Черкаської облради не змогли скласти звернення щодо окремих районів Донецької та Луганської областей.

У Черкасах розпочато процедуру відкликання депутата міськради Олександра Дишлюка за народною ініціативою

На зборах, що відбулися у ПК «Дружба народів» у суботу, 25 березня, 318 виборців міста Черкаси проголосували за дострокове припинення депутатських повноважень Олександра Дишлюка, який був обраний на мажоритарному окрузі за списками «Самопомочі», але потім залишив фракцію партії.

Відкликання депутата за народною ініціативою – справа незвична та нова для українського політикуму. Планувалося, що буде розглянуто питання двох уже колишніх членів «Самопомочі», що є депутатами міськради – Олександра Дишлюка та Романа Шевченка. Але по другому депутату для розгляду питання не зареєструвалися необхідні 300 вибоців, тому питання було відтерміновано.
У голосуванні стосовно Олександруа Дишлюка взяли участь 333 людини, 318 з яких проголосувало – за, проти – 12, утримались – 3.
Наступним кроком має бути збір підписів серед мешканців міста за відкликання депутата Дишлюка. Для подальшого запуску механізму необхідно 1,5 тисячі підписів. Потім їх передадуть на розгляд територіальної виборчої комісії.