У Черкасах відбулась щорічна міська педагогічна конференція

На вже традиційній міські педагогічній конференції відбулось підбиття підсумків навчального року 2016/2017, також вчителі окреслили плани на новий учбовий рік.

Окрім цього відбулось нагородження кращих педагогів міста.

Читайте також: Скульптура, яка є зменшеною копією будівлі музею «Кобзаря», нині на ремонті

Скульптура, яка є зменшеною копією будівлі музею «Кобзаря», нині на ремонті

Після буревію та падіння дерева була пошкоджена скульптура зменшеної копії музею «Кобзаря». В результаті чого сам автор скульптури забрав її на ремонт. Тож невдовзі копія музею знову з’явиться на своєму місці.

Читайте також: У Черкасах з᾽явиться повітряна скульптура

У компанії, що перебудувала туалет в центрі Черкас на ресторан колишній працівник вимагає свою зарплату

Будівельна компанія в Черкасах не платить зарплати та “кидає” своїх працівників. Чиновники виявляються безпорадними. Бо фірма наближена до влади?
До редакції Антени звернувся громадянин Олександр Тимановський, який працював в будівельній компанії, яка серед інших об’єктів, будувала сумнозвісну бургерну, що виросла замість громадського туалету в центрі Черкас.

Виявилося, що пан Олександр влаштувався на роботу до ТОВ “Гарантбудсервіс”. Відпрацювавши місяць, робітник звернувся до директора компанії Владислава Шевченка, той відмовився виплатити будь-яку грошову винагороду. З тої пори вже колишній працівник марно шукає правду по установам міста, а зневірившись в допомозі чиновників, звернувся до журналістів.
Він стверджує, що “Гарантбудсервіс” виплачує зарплату виключно по-чорному, а таких як він в компанії працює щонайменш ще 6-7 осіб.
В цій історії, можливо, була б і більш дієва реакція контролюючих органів, якщо б будівельна компанія не входила, за чутками, до сфери інтересів одного з Черкаських ОПГ, а її директор не мав дружніх стосунків з секретарем Черкаської міськради Олександром Радуцьким.

Секретар міськради не залишає ідею розпустити виконком

Секретар міськради все ж сподівається на розпуск нинішнього складу виконкому, про що вкотре нагадав міському голові. В свою чергу Анатолій Васильович, повідомив всім, що не виключає такого варіанту, проте не допустить жодних родичів або довірених осіб будь-кого у складі нового виконавчого комітету. Новий виконкому буде формуватись виключно в рамках відкритих обговорень кандидатур.

Читайте також: Депутати не змогли подолати вето мера