Черкаський телеканал «гучно» переміг у фіктивному тендері

Черкаська місцева телекомпанія “Вікка”, в ефірах та телесюжетах якої, надто часто фігурують особи діяльність яких пов’язують із сумнозвісним злочинним угрупуванням «Топеди»,визнана переможцем у тендерах на надання телекомунікаційних послуг департаменту оргзабезпечення Черкаської міської ради. Визнана переможцем попри те, що тендерні пропозиції від ТРК «ВІККА» навіть на початку торгів були значно вищими за інші.
Це стало можливим завдяки тісній співпраці чиновників міської ради із зазначеним злочинним угрупуванням та маніпуляціями з підготовкою та проведенням тендеру. Збитки міському бюджету в результаті даної оборудки, становитимуть кілька сотень тисяч гривень.
Попри численні звернення від інших учасників торгів про порушення, які свідомо були зроблені чиновниками міськради, аби керувати тендером в ручному режимі і визнати переможцем зручну для них телекомпанію. Заволодіти інформаційним простором Черкас намагаються ті люди, які за фактом володіють фінансовими потоками міста.

Бондаренко поклав край тендерній мафії та схемам, що працювали в Черкасах протягом десятка років. 

Вірус грипу «Мічиган»: черкащан заспокоюють, а вакцини ще немає

Застуда з настанням навчального року та приходом низьких температур – це нормальне явище, запевняють медики. Втім цього року очікують нові штами грипу «Мічиган», «Гонконг» і «Брісбен». Про епідеміологічну ситуацію в Черкасах розповіли у міському департаменті охорони здоров᾽я. З 30 вересня по 5 жовтня на грип та ГРВІ у Черкасах захворіло 1170 осіб, 50% з них – діти.

Основними методами профілактики грипу є трьохвалентна вакцина. Імунна відповідь організму формується через 2-3 тижні і діє від шести місяців до року. Минулоріч вартість вакцини варіювалась від 100 до 170 грн. Щойно препарат доставлять до Черкас щеплення можна буде зробити у спеціальних кабінетах Центрів первинної медико-санітарної допомоги.

Частково завершені роботи по реконструкції мосту через Дніпро в Черкасах

Впродовж кількох днів тривали роботи в завершальній фазі ремонту правого проїзду мосту через Дніпро. 6 жовтня цю частину мосту було відкрито для автотранспорту. Наразі тривають роботи з фрезерування старого асфальтобетонного покриття лівої смуги. Терміни повного введення в експлуатацію мосту через Дніпро наразі невідомі.

Ремонт мосту через Дніпро пришвидшився, натомість призупинилися роботи з реконструкції дороги. 

Ремонт мосту через Дніпро пришвидшився, натомість призупинилися роботи з реконструкції дороги

Більша частина дороги дамбою через Дніпро відремонтована ще влітку. Паралельно з реконструкцією мосту проходили роботи по розшеренню, асфальтуванню та заміні відбійників вздовж усієї автотраси. Наразі роботи призупинено. З чим це пов’язано «Антені» з’ясувати не вдалося. Телефони офісів київської фірми-підрядника “ТРАНССТРОЙМЕХАНІЗАЦІЯ” не відповідають. Автолюбителі занепокоєні. Невдовзі зима, а відповідно ожеледь та сніг. Зі значної частини автотраси демонтована стара огорожа, а нової ще немає. Будь-яка, несуттєва дорожньо-траспортна пригода на дамбі може мати жахливі наслідки.

Кипить робота на черкаському мосту. Зранку в четвер працювало до 10 робітників. 

Найтитулованіші художники Черкас влаштували спільну виставку

До Дня художника Черкаський художній музей презентує виставку відомих майстрів пензля та юних талановитих митців. Експозиція, що складається з-понад 70 робіт, презентує усе розмаїття стилів, напрямків, технік творчої палітри митців Черкаського краю. Виставка демонструє вдалий симбіоз зрілих митців та талановитої молоді. Останні вдало застосовують новітніх тенденцій та несподівані творчі вирішення.

У художньому музеї відкрилась виставка молодих черкаських художників. 

Попри холод і застуди черкаські стрільці привезли нагороди з Кубку України

Про успіхи спортсменів розповів начальник управління у справах сім᾽ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський. Кубок України з кульової стрільби проходив у Львові з 28 вересня по 5 жовтня. Змагання проходили у складних умовах, оскільки спортсмени стріляли у відкритому тирі при низьких температурних показниках. Однак, це не завадило команді показати високі результати. У планах спортсменів – участь у Міжнародних змаганнях, чемпіонатах Європи та Світу.

У Черкасах відбувся ярмарок спорту. 

Черкаську міськраду оточили спецпризначенці з автоматами

У п’ятницю 6 жовтня робота працівників департаменту архітектури та містобудування міської ради була перервана візитом слідчих Черкаського УБЕЗу. Третій поверх міської ради оточили спецпризначенці зі зброєю. У кабінетах департаменту проводяться обшуки та вилучається документація. Візит силовіків коментує для «Антени» заступник міського голови Геннадій Шевченко.

Правоохоронці почали «зачистку» міста від ОЗГ.