Парклет «LifeZone» у Смілі

Британська Рада підтримала соціальний проект Смілянської міської централізованої бібліотечної системи – Парклет «LifeZone»

Дивіться також: Сміляни підняли над містом прапор Військово Морських Сил України

 

Волонтери закликають черкащан влаштовувати годівнички для птахів

Аматорське відео із годівничкою за вікном опублікувала у Фейсбуці Ірина Тарановська. Це відео набрало чимало схвальних відгуків та коментарів на підтримку авторки. Птахи взимку бояться не холоду, а голоду. Для підтримки достатньої температури тіла, вони витрачають значно дуже багато енергії, що отримують з їжі

Дивіться також: Комунальники прибирають сніг на центральних площах Черкас

Працівники «Черкасиводоканалу» ліквідували аварію на водогоні

Працівники «Черкасиводоканалу» оперативно ліквідували аварію на магістральному водогоні. Попри несприятливі погодні умови комунальники працювали у цілодобовому режимі. Наразі роботи – на завершальному етапі.

Магістральний водогін у Південно-Західному районі має діаметр труби 1000 мм. і простягається від насосної станції третього підйому до Черкаського аеропорту. Аварія на цій мережі сталася внаслідок тривалого терміну експлуатації.

Дивіться також: «Черкасиводоканал» визнано кращим надавачем послуг.

Черкаськими правоохоронцями на Дніпрі затримано зухвалих браконьєрів

Групою браконьєрів виловлено в заборонений спосіб понад 80 сомів різного розміру та інша риба.Рибу було добуто із Кременчуцького водосховища незаконним шляхом. Сума завданиих збитків державі – більше 37 тисяч гривень

Дивіться також: На Черкащині пройшли навчання із керівниками пожежно рятувальних підрозділів