Біля черкаської мерії підняли прапор на підтримку полонених моряків

Стяг Військово-морських сил урочисто замайорів на флагштоку 6 грудня у День Збройних Сил України. До офіційних заходів долучилися військовослужбовці, представники влади та громада міста.

Дивіться також: У Черкасах відзначили захисників України

 

У Черкасах відзначили захисників України

Урочисте вручення нагород відбулося у стінах міськвиконкому за участі представників влади, військових та сімей загиблих бійців Так, нагрудний знак «Почесний громадянин міста Черкаси» посмертно отримали родини Олександра Шаповала, Олександра Качура, Сергія Сиротенка та Геннадія Немцова.

«За заслуги перед містом Черкаси» посмертно нагороджено Антона Моспана. Аналогічні пам᾽ятні знаки отримали учасники Ігор Нескорених: Денис Фіщук, Артем Лукашук, Віталій Степаненко, Олег Толмачов, Вадим Мазніченко.

Нагрудним знаком «За мужність і героїзм» нагороджено 9 АТОвців. Ще троє військових отримали годинники від міського голови.

Дивіться також: У День захисника 80 атовців Черкащини отримали земельні ділянки.

Олександр Вельбівець подарував військовим Черкаського гарнізону чашки від Президента

Найкращі офіцери та сержанти отримали з рук голови ОДА почесні відзнаки “Холодний ЯР” та грамоти Обласної адміністрації. Приємною несподіванкою стали подарунки від головнокомандувача Збройних сил,Президента України Петра Порошенка. До дня збройних сил започаткована акція “Подаруй солдату чашку”. Кілька ящиків кухлів із лімітованої серії з військовими логотипами отримають до професійного свята кращі військовики Черкас

Дивіться також: Активісти Нацкорпусу допомагають черкасцям відстоювати свої права в судах

 

Смілянам вручили відзнаку Президента України

6 грудня у День Збройних Сил України військовослужбовцю Сміли Олександру Примаку вручили відзнаку Президента УкраїниВже у січні наступного року удостоєний високої військової нагороди, Олександр Примак продовжить службу в артилеристському підрозділі ЗСУ

Дивіться також: Активісти Нацкорпусу допомагають черкасцям відстоювати свої права в судах

 

У Черкасах зник папуга: хвилястий, зеленого кольору. Тому, хто знайде, господарі гарно віддячать. Телефонувати за номером 0672554546 – Лада.

До редакції ТК “Антена” звернулася черкащанка на ім’я Лада, яка повідомила наступне:

“Вилетів хвилястий папуга зельного кольору Петрушка, розміром з горобця, розмовляє, домашній улюбленець! Центр 04.12.18! Тому, хто знайде обіцяємо гарну винагороду!!!”

Телефонувати за номером 0672554546 – Лада.

На головній площі Черкас замайорів прапор ВМС України

До Дня Збройних сил України та на підтримку моряків,що знаходяться у ворожому полоні, на Соборній площі провели мітинг та підняли бойовий прапор Військово-морських сил ЗСУ

Дивіться також: Активісти Нацкорпусу допомагають черкасцям відстоювати свої права в судах

У Черкасах триває реконструкція головного каналізаційного колектора

У Черкасах триває реконструкція головного каналізаційного колектора. Роботи виконуються в рамках модернізації обладнання «Черкасиводоканалу» за кошти світового банку. Оновлення зумовлене тривалим терміном експлуатації та аварійним станом мережі водовідведення. Нині на об᾽єкті працює потужна важка техніка та фахівці підрядної організації. Триває санація труб та заміна частини колектора на полімерні конструкції. Перекачування нечистот здійснюється через обвідну лінію.

Зазнавати корозії та руйнації мережа почала ще у 80-х рр. минулого століття, оскільки залізобетон – непридатний матеріал для важких стічних вод. Щорічно у Черкасах траплялось по декілька аварій, що завдавало дискомфорту споживачам. Нині проблему локалізовано, а модернізація мережі дозволить принаймні на півстоліття забути про незручності, пов᾽язані із транспортацією стічних вод.

Дивіться також: Працівники «Черкасиводоканалу» ліквідували аварію на водогоні.