12 березня у Черкасах вирішуватимуть, чи запроваджувати обмежувальні заходи в місті

12 березня міська комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій спільно з оперативним штабом з протидії коронавірусу вирішуватимуть, які саме обмежувальні та протиепідеміологічні заходи в місті запроваджуватимуть. 

Читати далі 12 березня у Черкасах вирішуватимуть, чи запроваджувати обмежувальні заходи в місті

Дати проведення пробного ЗНО будуть перенесені через коронавірус

Інформацію про дати проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання буде повідомлено додатково. Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти, у відповідь на інформацію ЗМІ про перенесення дат проведення пробного ЗНО.

Читати далі Дати проведення пробного ЗНО будуть перенесені через коронавірус

Заклади торгівлі мають забезпечити постійний доступ до санвузлів та встановити безкоштовні апарати з антисептиками

У зв’язку із загрозою розповсюдження коронавірусу, за дорученням міського голови Черкас Анатолія Бондаренка, працівники управління інспектування ЧМР проводитимуть роботу із власниками та адміністраціями торгівельних центрів і магазинів.

Читати далі Заклади торгівлі мають забезпечити постійний доступ до санвузлів та встановити безкоштовні апарати з антисептиками

На території Роського іхтіологічного заказника затримали браконьєра

Сьогодні о 05:30 ранку поліцейські роти з обслуговування водних об’єктів управління патрульної поліції в Черкаській області спільно з працівниками Державної екологічної інспекції Центрального округу на території Роського іхтіологічного заказника місцевого значення поблизу села Хрещатик в Черкаському районі Черкаської області виявили та припинили факт браконьєрства.

Читати далі На території Роського іхтіологічного заказника затримали браконьєра