#P.S.: Військовий лікар Костянтин Тихонов дав професійні поради, як поводитися в період епідемії коронавірусу

В гостях у Валерія Воротника – Костянтин Тихонов, лікар, капітан ЗСУ, начмед черкаського підрозділу територіальної оборони.

Читати далі #P.S.: Військовий лікар Костянтин Тихонов дав професійні поради, як поводитися в період епідемії коронавірусу

Заходи щодо протидії поширенню в Україні COVID-19 можуть бути переглянуті – МОЗ

Якщо в Україні й надалі будуть фіксувати випадки інфікування коронавірусом COVID-19, заходи щодо протидії поширенню вірусу будуть переглянуті. У тому числі можлива заборона тимчасового пересування за межі відповідної території.

Читати далі Заходи щодо протидії поширенню в Україні COVID-19 можуть бути переглянуті – МОЗ

Смілянське підприємство забезпечуватиме область сертифікованими виробами індивідуального захисту

Україна тимчасово припиняє експорт засобів захисту. Українські підприємства вироблятимуть на замовлення держави засоби індивідуального захисту: маски, рукавички, костюми, повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. Для цієї мети виділено 100 млн з резервного фонду.

Читати далі Смілянське підприємство забезпечуватиме область сертифікованими виробами індивідуального захисту

Смілянське інфекційне відділення до прийому хворих із коронавірусом готове

Особлива увага до роботи інфекційного відділення у Смілянській міській лікарні прикута не лише у час перевищення епідпорогу щодо захворюваності на грип та ГРВІ. Впродовж останнього року тут тривають роботи з капітального утеплення будівлі та проводиться поточний ремонт всередині.

Читати далі Смілянське інфекційне відділення до прийому хворих із коронавірусом готове

У Держпродспоживслужбі скоротили час прийому громадян

У зв’язку із оголошенням в Україні карантину задля попередження поширення коронавірусу Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області тимчасово скорочує час проведення особистого прийому громадян з питань захисту прав споживачів у будні з 10:00 до 12:00.

Читати далі У Держпродспоживслужбі скоротили час прийому громадян

ОДА відзвітувалася, що на виконання постанови Кабміну на Черкащині запроваджуються обмежувальні заходи

“Українська система охорони здоров’я відстає від європейської. Тому нам краще запобігти поширенню хвороби, ніж потім лікувати десятки людей з двобічними пневмоніями і тисячі осіб, які захворіли на коронавірусну інфекцію”, – сказав заступник голови Черкаської ОДА Юрій Лесюк.

Читати далі ОДА відзвітувалася, що на виконання постанови Кабміну на Черкащині запроваджуються обмежувальні заходи

Рекомендації щодо запобігання розповсюдження COVID-19 на робочих місцях

Очільник Всесвітньої організації охорони здоров’я Тедрос Адханом Гебрейесус назвав поширення COVID-19 пандемією. Крім Китаю, де був зафіксований спалах нової коронавірусної хвороби, найбільше хворих було зареєстровано в Італії, Ірані, Південній Кореї, Іспанії, Франції, Німеччині, США.

Читати далі Рекомендації щодо запобігання розповсюдження COVID-19 на робочих місцях